Recep Abi Gibi Biri Olmak İstiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Ben de çok şey bilmiyorum"diyordum ama bilmiyordum. Bu foruma bilgisayar montaj videosu ararken buldum. İlk Recep abi ile Eray abinin 4 bölümlük serisini izledim sonra technopatı buldum. Tüm Videoları izlemek istedim denedim çoğunu izleyip bilgi sahibi oldum. Sonra bu forumda takılmaya başladım. Facebook hesabımla takıldım okudum. Resimlere baktım. Hala devam ediyorum ve çok memnunum. Xp'den kurtuldum. Windows 8'e geçtim çok mutluyum. Çok teşekkür ederim Recep abi.

Sadece bunları biliyorsan, daha 500 fırın ekmek yemen lazım. Yenilikçi olmaya çalış. Araştır, oku ve bu forumdan sakın kopma.

Hiçbir zaman tam olarak öğrenemeyeceğinin garantisini veriyorum sana. Bu sektörün terzilikten bir farkı var. Yenilikler ile dolu bir sektör bu.
Sürekli olarak öğrenme durumunda olacaksın. Yeni çıkan haberleri takip etmelisin.

Ben 16 yaşındayım, sanırsam 2 sene oluyor foruma geleli. Oldukça çok şey öğrendim burada.
Doğru şeyler öğrendim, çöp forumlarda bilmeden sallayanlardan bir farkım oldu.

Aaa elano. DH den bıktın mı sonununda ? N56vz aldım.

Özel mesaj olarak attım. Bu konuyuda hortlatmayayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…