Recep abi selamımı aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Recep Baltaş banlanmalı.
😂 😂
Örneğin ben "direk değil direkt" isimli ceza yedim. (Mesajınız düzenlendi. Direkt şeklinde yazılır bilginiz olsun diye bildirim de gönderilmeden. Direkt ceza.)
Recep Baltaş'ın "direk" yazdığı mesajlar derya kadar ama uyarı aldığını düşünmüyorum.

Öte yandan kural 26 varken moderatörün kuralı ihlal etmesi garip değil mi? Moderatörlerin; "mesajınız düzenlendi nedeni" bildirimini gönderme yetkisi de var. Neyse o kuralı ben ihlal etmeyip rapor sistemini kullandım, açıklamasız bildirim gönderildi!
Screenshot_2021-04-06 Recep abi selamımı aldı(11).png

Recep ağabey ile bilgisayarıma bağlanmıştı.
Recep Baltaş ile sistem toplasak, bir süre mutluluk kısır döngüsü yaşardım!

Biraz abartılmış sanki bu olay? Olamaz mı yani? Recep Baltaş birkaç kez benim de mesajımı alıntılayıp cevap yazmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

😂 😂
Örneğin ben "direk değil direkt" isimli ceza yedim. (Mesajınız düzenlendi. Direkt şeklinde yazılır bilginiz olsun diye bildirim de gönderilmeden. Direkt ceza.)
Recep Baltaş'ın "direk" yazdığı mesajlar derya kadar ama uyarı aldığını düşünmüyorum.

Öte yandan kural 26 varken moderatörün kuralı ihlal etmesi garip değil mi? Moderatörlerin; "mesajınız düzenlendi nedeni" bildirimini gönderme yetkisi de var. Neyse o kuralı ben ihlal etmeyip rapor sistemini kullandım, açıklamasız bildirim gönderildi!
Eki Görüntüle 960168
Ma'at Ban'at 😃 hocamın demiş olması lazım; XenForo dolayısıyla mı ne mod olduktan sonra uyarı alınmıyor, tarzı bir şeyler denmişti. Aynı şeyin Yönetici rütbesi için geçerli olmayacağını sanmıyorum.

Tebrikler. Hediyenizi 07.04.2021 tarihine kadar yollayacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı