Recep Baltaş ve Levent Pekcan

• Konuyu başlatan Emir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 6.510
Zaten takip ettiğim 2 teknoloji kanalı var onlarda TeknoSeyir ve Technopat. Peki Technopat ve TeknoSeyir'in birlikte bir videosu var mı ?

Technopat daha güzel bence. Technopat dışında başka bir YouTube kanalı takip etmiyorum. Gerek anlatımı, gerek esprileri ve Recep Baltaş ve Ali Güngörü ile Technopat bir başka.:)

Bence 2 site de çok iyi ve çok yararlı farklı konuları anlattıkları rehberler var. Ben 2 siteyi de takip ediyorum. Ve 2 siteyi de öneriyorum.

Teknoseyirde güzel anlatıryor fakat technopat daha iyi. Bazen teknoseyir incelemeleri izlerken sıkılıyorum. Ama technopatda sıkılmıyorum izlediğim video varsa yinede izliyorum. @Ali Güngör ne düşünüyorsun ve sizde teknoseyir ekibinden birini tanıyor musunuz ?

Aynen. Birlikte bir bilgisayar topladıklarını düşünsene :) Yanlarında biz varız. Çok mutlu olurum. Evim İstanbul'da olsa technopat ofisini ziyaret etmek isterim :) Sadece ben değil, herkes ister :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı