CD'ye gerek yok. Rehberi izlersen USB ile attığımızı görürsün.
Ücret karşılığı Mac OSX kuracaksan hiç üşenmeden kasamı gönderebilirim. Saate bak hala yatamadım nalet şey yüzünden!CD'ye gerek yok. Rehberi izlersen USB ile attığımızı görürsün.
Ücret karşılığı Mac OSX kuracaksan hiç üşenmeden kasamı gönderebilirim. Saate bak hala yatamadım nalet şey yüzünden!
Burada bir kaç arkadaştan yardım alarak bir şeyler yaptım. Büyük ihtimalle küçük bir kaç yerde hata yapıyorum ama çileden çıkarmaya yetti beni. Ofise itina ile kargo yapabilirim Antalya'nın nesi meşur ise ikramım olur =)Maalesef, ücret karşılığı iş yapacak olsaydık ofis değil dükkan açardık o da Taksim'de değil Mecidiyeköy'de olurduSistem özellikleri nedir? Ücretsiz dersen kurarım bak
![]()
Recep Abi, sen arkadaşa iyilik olsun diye ücretsiz Mac kur. Arkadaş da ofise ve Technopat'a bağışta bulunsunMaalesef, ücret karşılığı iş yapacak olsaydık ofis değil dükkan açardık o da Taksim'de değil Mecidiyeköy'de olurduSistem özellikleri nedir? Ücretsiz dersen kurarım bak
![]()
Maalesef herkesin bilgisayarına özel format atacak kadar vaktim olmuyor. Hazırladığımız rehberlerden yaralanabilirsin
Saat 22.00' dan sonraki alkol yasağına bulunan sistem gibi adamsın =)Recep Abi, sen arkadaşa iyilik olsun diye ücretsiz Mac kur. Arkadaşda ofise ve Technopat'a bağışda bulunsun![]()
Biz de ailecek ofise yerleşmeyi düşünüyoruz. Güneş alıyor mu bari ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.