Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Taha_Blackdavid dedi: Banlayacak mısın abi? Genişletmek için tıkla... Eleştiri yapmış banlayacak bir şey yok.
Taha_Blackdavid dedi: Banlayacak mısın abi? Genişletmek için tıkla... Eleştiri yapmış banlayacak bir şey yok.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #12 KingStannis dedi: Bu adamı hep görüyorum. Başka konu mu yok, gidip millete "en son ne zaman yaptın? Çıkartmadan kaç atarsın?" "öğğğhh". Bu tarz soru soruyor. Sapığın teki. Millete neden özel şeylerini soruyorsun? Bir de yabancılara da soruyor. Pislik ya. Genişletmek için tıkla... Sana o kanalı attıktan sonra edge geçmişimde ve youtube arama geçmişimde sildim ismini. Karşıma çıkar diye
KingStannis dedi: Bu adamı hep görüyorum. Başka konu mu yok, gidip millete "en son ne zaman yaptın? Çıkartmadan kaç atarsın?" "öğğğhh". Bu tarz soru soruyor. Sapığın teki. Millete neden özel şeylerini soruyorsun? Bir de yabancılara da soruyor. Pislik ya. Genişletmek için tıkla... Sana o kanalı attıktan sonra edge geçmişimde ve youtube arama geçmişimde sildim ismini. Karşıma çıkar diye
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Eylül 2022 #13 Yerli ve milli üretim sapığımız değil mi bu şaka gibi hala dışarıda.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #14 plxaxd dedi: Yerli ve milli üretim sapığımız değil mi bu şaka gibi hala dışarıda. Genişletmek için tıkla... Ve kötü olan şey abone sayısı
plxaxd dedi: Yerli ve milli üretim sapığımız değil mi bu şaka gibi hala dışarıda. Genişletmek için tıkla... Ve kötü olan şey abone sayısı
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 10 Eylül 2022 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Eylül 2022 #16 Taha_Blackdavid dedi: Ve kötü olan şey abone sayısı Genişletmek için tıkla... 1.28 milyon. Allah o 1.28 milyon kişiye akıl, ailelerine de sabır versin. O aboneler de sıkıntılı. -31 iq olabilirler.
Taha_Blackdavid dedi: Ve kötü olan şey abone sayısı Genişletmek için tıkla... 1.28 milyon. Allah o 1.28 milyon kişiye akıl, ailelerine de sabır versin. O aboneler de sıkıntılı. -31 iq olabilirler.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #17 KingStannis dedi: 1.28 milyon. Allah o 1.28 milyon kişiye akıl, ailelerine de sabır versin. O aboneler de sıkıntılı. -31 iq olabilirler. Genişletmek için tıkla... Yani sokakta gördüğünüz her 66 insandan biri sapığımıza abone
KingStannis dedi: 1.28 milyon. Allah o 1.28 milyon kişiye akıl, ailelerine de sabır versin. O aboneler de sıkıntılı. -31 iq olabilirler. Genişletmek için tıkla... Yani sokakta gördüğünüz her 66 insandan biri sapığımıza abone
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 10 Eylül 2022 #18 EGM ye şikayet etseniz bile burada yargı sistemi halâ gelişmekte olduğundan gözaltı yapıp serbest bırakılır.
EGM ye şikayet etseniz bile burada yargı sistemi halâ gelişmekte olduğundan gözaltı yapıp serbest bırakılır.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Eylül 2022 #19 Taha_Blackdavid dedi: Ve kötü olan şey abone sayısı. Genişletmek için tıkla... 1.28 milyon kişi toplanmış içler acısı bir durum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Taha_Blackdavid dedi: Ve kötü olan şey abone sayısı. Genişletmek için tıkla... 1.28 milyon kişi toplanmış içler acısı bir durum.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Eylül 2022 #20 Taha_Blackdavid dedi: Yani sokakta gördüğünüz her 66 insandan biri sapığımıza abone Genişletmek için tıkla... Yazık vallahi.
Taha_Blackdavid dedi: Yani sokakta gördüğünüz her 66 insandan biri sapığımıza abone Genişletmek için tıkla... Yazık vallahi.