Recep Baltaş'ı Kınıyorum!

O abonelerden biriyim. Mesut'un Cem Yılmaz seviyesinde bir komikliği olduğunu düşünüyorum, gerçekten çok komik bir adam. Gülmekten masayı yumrukluyorum videolarını izlerken.
Özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyacın var.

Ben hiç bir şey anlamadım.
Mesut Can diye bir şahıs var. Türk. Yurtdışında insanları cinsel sorular sorarak, kişinin rızası dışında öperek taciz ediyor. Yanlış anlamadıysam da, Recep Bey, bu şahsın bir gönderisinin altında ülkenin güvenlik görevlilerini etiketlemiş. Kendisi sınır dışı edilecek. Burada da ne olur artık bilemiyor, meçhul diyoruz.

Özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyacın var.

Mesut Can diye bir şahıs var. Türk. Yurtdışında insanları cinsel sorular sorarak, kişinin rızası dışında öperek taciz ediyor. Yanlış anlamadıysam da, Recep Bey, bu şahsın bir gönderisinin altında ülkenin güvenlik görevlilerini etiketlemiş. Kendisi sınır dışı edilecek. Burada da ne olur artık bilemiyor, meçhul diyoruz.
Sorunlu bir arkadaş galiba.

Sınır dışı edilmiş galiba hocam.
Bu kadar yüzsüzlük de olamaz. Resmen kahkaha attım okurken.

"İşime geldi. Mizah videoları çekeceğim" dedi.
1662826811229.png

Recep Baltaş elemanın yaşadığı yere baktı. Sonra oradaki bütün polis teşkilatlarını tek tel bulup etiketledi ve sınır dışı edilmesini sağladı.

Sana tavsiyem senin de ülken için aynı çabayı göstermen 👍 Yoksa gelip burada tek ses çıkarabildiğin kişiye ses çıkarmakla olmuyor o işler.

Bu eleman burada aynısını yapsın, ben EGM’ye şikayet edeceğim yine. Sen ne yapacaksın? Kınarsın yine…

Helal olsun, binlerce kilometre uzakta farklı bir ülkede sapık, kendini bilmez, ahlaki açıdan aile yetersizliği yüzünden yetişmemiş birini gidip teker teker şikayet edip deport ettirmen içimin yağlarını eritti.

Burada devam ederse zaten yine aynı medeniyetsizlerden birisi bitirir bu elemanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı