Recep Baltaş'ı Kınıyorum!

Memleketimizde bolca bulunan yerli milli ve bilimum orta doğu kaçak göçüğü sapık, barzo, tacizci, tecavüzcü var iken, bu Mesut Can Eray denen insan müsvettesini şikayetler üzerine deport ettirip bize kakalattırması çok yersiz olmuş.

Biraz avrupa çeksin bu pislikleri. Bizim zaten yeterince var. Temizlememiz de imkansız. Herkes bu pisliğin tadına eşit şekilde varsın. Neden hepsini anadoluya yığıyorlar ?

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş elemanın yaşadığı yere baktı. Sonra oradaki bütün polis teşkilatlarını tek tel bulup etiketledi ve sınır dışı edilmesini sağladı.

Sana tavsiyem senin de ülken için aynı çabayı göstermen 👍 Yoksa gelip burada tek ses çıkarabildiğin kişiye ses çıkarmakla olmuyor o işler.

Bu eleman burada aynısını yapsın, ben EGM’ye şikayet edeceğim yine. Sen ne yapacaksın? Kınarsın yine…

Recep Baltaş elemanın yaşadığı yere baktı. Sonra oradaki bütün polis teşkilatlarını tek tel bulup etiketledi ve sınır dışı edilmesini sağladı.

Sana tavsiyem senin de ülken için aynı çabayı göstermen 👍 Yoksa gelip burada tek ses çıkarabildiğin kişiye ses çıkarmakla olmuyor o işler.

Bu eleman burada aynısını yapsın, ben EGM'ye şikayet edeceğim yine. Sen ne yapacaksın? Kınarsın yine…

Banlayacak mısın abi?

Sana tavsiyem senin de ülken için aynı çabayı göstermen 👍 yoksa gelip burada tek ses çıkarabildiğin kişiye ses çıkarmakla olmuyor o işler.

Bu eleman burada aynısını yapsın, ben Egm'ye şikayet edeceğim yine. Sen ne yapacaksın? Kınarsın yine…

Sen EGM'ye şikayet edince kınayıp bırakacaklar. Orada kalmış olsaydı en azından yaptıklarının cezasını çekecek fırsatı olacaktı.

Şimdi hocam mesut can eray diye bir adam var. Milli sapığımızdır kendisi. Ben kanalını paylaşayım siz kendiniz görün Sapığımız

Bu adamı hep görüyorum. Başka konu mu yok, gidip millete "en son ne zaman yaptın? Çıkartmadan kaç atarsın?" "öğğğhh". Bu tarz soru soruyor. Sapığın teki. Millete neden özel şeylerini soruyorsun? Bir de yabancılara da soruyor. Pislik ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı