Recep İvedik 4 Çekimleri Başladı

Cem Yılmaz'da günlük şeyleri anlatıyor ama komik. Önemli olan mizahi durumu. Ancak saygı duyarım sizin görüşünüz tabi. :)
Bende Recep İvedik'i çok severim 3 filmini de en az 4-5 kere izlemişimdir ancak konusunun Survivor olması beni üzdü yani her yerde Survivor skeçleri falan var.

Ama ne olursa olsun Recep İvedik sonuçta gülmemek elde değil :)

Bende Recep İvedik'i çok severim 3 filmini de en az 4-5 kere izlemişimdir ancak konusunun Survivor olması beni üzdü yani her yerde Survivor skeçleri falan var.

Çok fazla yapılmış olan bir şeyin tutması çok zor tabi. Zaten Şahan Gökbakar'ın Celal ile Ceren'den vukuatı var. Bu filmde çok iyi bir iş çıkarması lazım. İnci Sözlükle anlaşamadığı için zaten emeğinin karşılığını alamıyor adam. Umarım bu filme de böyle yazık etmezler.

Ayrıca sinemada izlenecek bir film değil bence.

- - - Güncellendi - - -

Çok fazla yapılmış olan bir şeyin tutması çok zor tabi. Zaten Şahan Gökbakar'ın Celal ile Ceren'den vukuatı var. Bu filmde çok iyi bir iş çıkarması lazım. İnci Sözlükle anlaşamadığı için zaten emeğinin karşılığını alamıyor adam. Umarım bu filme de böyle yazık etmezler.

Ayrıca sinemada izlenecek bir film değil bence.

Desene yeni bir ayı boğan daha geliyor :).

- - - Güncellendi - - -

Filmin Fragmanı yayınlandı az önce. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son saniye verilen fotoğraf da aynı SHREK gibi olmuş yeni ivedik :)

Son düzenleyen: Moderatör:
67KUaXE.jpg

Video oyunu bile yapılır. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı