Recep İvedik 6 neden fazla tepki gördü?

Filmleri en fazla hâsılat yapan adam, 50TL'lik yılan kullanıyor çekim için. İzleyiciye küfür etmek gibi. Filmde kostüm devamlılığı bile sıkıntı. Skeç gibi iş. Gorilli sahneyi ilkokul öğrencisi daha tutarlı yazardı. Bilim adamlarının diyalogları aşırı kolaya kaçmayı destekliyor. Kendilerini hiç beklemedikleri bir yerde bulup, spor müsabakası yapmaları da çok orijinal fikir. Orijinal olması bile gerekmiyor ama bari biraz iyi yazsaydı be. Bu dandiklikte bir işin çekimi bir hafta sürüyorsa ekip de dandiktir. Çekim tekrarı bile gerektirmeyecek kadar basit iş. Gece yatmadan önce kafa yormayacak saçma filmleri açtığım oluyor. Bu açık ara en kötüsüydü.

Son düzenleme:
Filmi izlemedim henüz. İnternete düşmüş. Şu an intenette birçok olumsuz yorum gördüm. Nedeni nedir? İzleyenler var mı?
flimde 10 yaş kısıtlaması olsada 18+ şakalar vardı bu yüzden olmuş ola bilir ve bu filimdeki küfür kullanımı cidden fazla idi ayrıca kullanılan aslan maymun gibi hayvanlar ortama ayak uyduramamış gibiydi örneğin aslan gölgenin altına ama parlıyor gibi bir sürü detay var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı