Recep İvedik 6 neden fazla tepki gördü?

Yani seveni varsa kusura bakmasın ama bu filme para veremezdim asla:) 2-3’ten sonra seri zaten acayip bozdu. Bir de para verip izlesem herhalde dellenirdim:)
Netflix'e üye ol, film otomatik olarak bedava oluyor abi.😂😂

Biraz önce izledim. Neredeyse hiç gülmedim. Konusu da çok zorlamaydı. Artık şu oyuncak hayvan yada geğirme, Bel altı espriler falan pek güldürmüyor. Hatta itici oluyor. Recep İvedik benim için 1,2,3 diye başlayıp bitiyor. Ondan sonrası git gide saçmalamaya başladı.

Recep İvedik serisi insanı güldürmekten başka bir şey vaad etmeyen bir film serisi. İzleyince de gülmüştüm yani ama tekrar tekrar izlenmez, çünkü düzgün bir olay örgüsü yok. Gerçi yine de ilk 3 film bence Türk sinemasına göre ortalamanın üstündeydi; 6'yı izlemedim ama 4 neyse de 5 artık zıvanadan çıkmış gibiydi.

Recep İvedik serisi insanı güldürmekten başka bir şey vaad etmeyen bir film serisi. İzleyince de gülmüştüm yani ama tekrar tekrar izlenmez, çünkü düzgün bir olay örgüsü yok. Gerçi yine de ilk 3 film bence Türk sinemasına göre ortalamanın üstündeydi; 6'yı izlemedim ama 4 neyse de 5 artık zıvanadan çıkmış gibiydi.
Şuan var heryere hocam izleyebilirsiniz 6yı isterseniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı