Reçetesiz uyku ilacı alınır mı?

Şimdi sen uyuyamıyorum diyorsun. Bunun yüzlerce sebebi var. Bazıları yüksek oran bazıları düşük oran. İlgilenmeyen doktorlar var maalesef. Buradan sana yardımcı da olamam. İlacı da dediğim gibi doktor iç demedikçe kullan demem. Yardımcı olamıyorum ondan sana. Geçmiş olsun.

Doktor kontrolü olmadan kesinlikle tavsiye etmiyorum hayatımın son 4 yılı bu tip sinir sistemine etki eden hapları kullanmak ile geçti ve hala kullanıyorum. Sadece atarım uykum gelir diye düşünmeyin bu ilaçları etki etmesi ortalama 2 haftayı buluyor ve bir sürü yan etkileri mevcut kilo alma, baş ağrısı, cinsel isteksizlik gibi bir çok etkisi mevcut şu an yeni bir ilaca geçtim doktor kontrolü ile 1 haftadır neler çekiyorum ben bilirim mutlaka doktora danışıp kullanın bu tip ilacları asla ama asla kulaktan dolma bilgiler ile bu ilaçlara başlamayın!

Kilo alma demeseydin iyiydi hocam şimdi tereddütte kaldım.

Serotenin değil melatonin benim dediğim.

He işte onun adı ne fiyatı ne kadar.

Reçetesiz bir çok uyku ilacı veya düzenleyicisi var. A-tipik antipsikotikler vb. Ama bu demek değildirki reçetesiz diye doktora sormadan alınsın. Bir dahiliyeciye gidin kontrol etsin. Gerekirse kendi yazar reçeteli veya reçetesiz ya da psikiyatriye yönlendirir o yazar. Reçeteli yazma ihtimalleri çok düşük ama.

Çoğu ağır ilaç olduğu için kolay kolay yazmiyorlar reçete ben örneğin redepra kullanıyorum etkisi var fakat yan etkisi de çok fazla sadece uykun gelmiyor diye ilaç yazıcaklarını sanmıyorum.

Melatonin uykuya dalmaya yardimci hormon. Ektradan takviye edici gıda olarak alabiliyorsun. 100-150 civarı. One up good night kapsül yaz çıkar. Denemeye değer bence.

Tek tereddüt noktanız kilo alımı olmamalı bence dediğim gibi bu ilaçlar 5-10 gün kullanmak ile geçiştirilecek ilaçlar değil başlama ve bitirmek doktor kontrolü ile gerçekleşen ilaçlardır. Buradan hiç kimsenin tavsiyesi ile bu ilaçları kullanmaya başlamayın fiyat vb soruyorsunuz yapmayın lütfen bu konunun burada tartışılması bile rahatsız edici bir durum yıllardır bu tip ilaçları kullanıyorum şu anki aklım olsa asla bu tip ilaçlara bulaşmazdım size sadece bu kadarını söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…