Anlatımda sıkıntı olabilir, ama sen de anlamadığın bir şey varsa sorabilirdin? Öyle değil mi? Ben bu konuyla ilk defa karşılaşıyorum. Bu garip klasörü de ilk defa gördüm. Anlattım ama yine anlatayım. Format atıldı PC'ye ben daha sonra arkadaşımın HDD'sine bulaştığını düşündüğüm ve bunun virüs olup olmadığından emin olmadığım için bilgi toplamaya çalışıyorum. Konu bu kadar basit aslında ama önyargılı davranıyorsun bence. Anlamadığın şeyleri sorsan ben de anlatmaya açlışırdım ki öyle yapıyorum zaten. Sen de dalga geçiyorsun galiba? Format attım PC'ye ve arkadaşım da HDD'sini yanında götürdü dedim kaç defa, ama takmışsın virüs taramasına. Benim söylediğim gayet açık değil mi?
Bak işte böyle bir şeyler yazsan en başta hiçbir sorun olmayacak. Ama tekrar edeyim Format attım PC'ye ve arkadaşım da HDD'sini yanında götürdü. O yüzden tarama işini ötelemeye uğraşıyorum. Ki daha bunun ne olduğu belli değil, bazı yerlerde virüs değil diyen var, bazıları virüs diyor. Ben de ilk defa karşılaştım zaten. Şimdi senden ricam, lütfen yazdıklarımı iyice oku sonra beni suçlamaya kalk!