Red Dead Online Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

strigoi

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
4.858
Makaleler
2
Çözümler
27
Yer
Universitetet i Agder
Başka bir sorunla karşı karşıyayım. Oyunu Steam'den satın aldım ve indirdim. Oyuna Steam'den girmeye çalıştığımda, oyun başlamıyor. Ne görev yöneticisinde çalıştığı gözüküyor, ne de ekrana bir şey geliyor. Hiçbir şey gelmiyor. Sadece Steam'de ve Social Club'ta oyunda olduğum ve oyunun çalıştığı gözüküyor ve 1-2 dakika içerisinde kendiliğinden çevrimiçi oluyorum. Yani oyun da tekrardan kapanıyor.

Social Club'tan başlatmayı denediğimde ise Social Club, beni direk Red Dead Redemption 2'nin ana sayfasına yönlendiriyor. RDR 2'yi de almadığım için bir şey yapamıyorum.

Denediğim yöntemler:
Oyunu yönetici olarak çalıştırmak.
Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak.
Oyun dosyalarını doğrulamak.


Denediğim yöntemler bir fayda etmedi. Oyun çalışıyor biliyorum çünkü bilgisayar belli bir süreliğine kasıyor. Sonrasında, 1-2 dakika sonra, kasma hissiyatı gidiyor.

Process Monitor Raporum:

Sistem:
i5-4460
RX 570
8 GB RAM
@19237539300 @Bora Dere rapora bir bakar mısınız arkadaşlar?
 
Son düzenleme:
Dll kaynaklı bir sorun yok raporda.
Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Değilse DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Sürücülerin güncel olup olmadığını hatırlamıyorum hocam. Bilgisayarın başına geçtiğimde bir bakayım. Eğer güncel değilse dediğiniz yöntem ile kaldırıp mı güncelleyeyim?
 
Bir rapor daha atın o halde.
Şimdi Rockstar Games Launcher'i sildim ve oyunun dosyalarını doğrulayarak tekrar kuruyorum. Bitince tekrar atacağım hocam.
@19237539300 @Bora Dere @326001 hocam 2. bir raporu da paylaştım. Bir sürü Name Not Found çıktı yine.

Şunu farkettim. Steam'den oyunu başlattığımda, Rockstar Launcher'da açılıyor fakat bir süre sonra kapanıyor. Ben hiçbir şey yapmıyorum. Kendisi kapanıyor. Bununla ilgili de bir sorun olabilir belki diye paylaşmak istedim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı