cyroz3x
Hectopat
Daha fazla
Selam, ben cyrozex.
Forum üzerinde hesabımı yeni oluşturdum ve uzun zamandır aklımda olan rehber konusunu açmaya karar verdim.
Hatam olursa kusura bakmayın.
bir takım bilgi falan fistan şeyler
Öncelikle oyuna yeni başlayanların en çok sorduğu ve merak ettiği şey "nasıl para kazanırım?" sorusudur.
Bounty Hunter mesleği bu soruya cevap niteliğindedir.
Öncelikle şunu unutmayın ki Bounty Hunter mesleği en çok para veren meslek değildir.
Eğer ki bütçeniz varsa oyuna başladığınızda 30 lira civarı para ödeyerek 25 altın almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bounty Hunter mesleğinin amacı ne?
Vahşi batının suçlularını yakalayarak şerif departmanına getirip başına konmuş ödül miktarını elde ettiğimiz ekşınlı mekşınlı bir iş.
Bounty Hunter nasıl açılır?
Öncelikle haritada bulunan herhangi bir Bounty Board gidin.
Ardından erişim sağlayın.
Burada gördüklerimiz herhangi bir altın ödemeden yapabileceğiniz Bountyler.
15 Altın ödeyerek normal lisans alabilirsiniz.
30 Altın ödeyerek ise prestijli lisans alabilirsiniz. (daha fazla şey kazandırıyor ayrıca bounty levelinizi daha fazla kasabiliyorsunuz tavsiyem bunu almanız)
Normal bountyler size çok para kazandırmazlar.
20-40 dolar arası kazandırırlar başlangıç için nerden baksan fena değil.
Bountyleri beklettiğiniz zaman size daha çok altın ve daha çok para kazandırır.
Bounty ölürse size çok çok az para verir yaptığınıza değmez.
Adamı almak için lasso kullanmanız gerekiyor.
Bounty Hunter rolünü açtıktan sonra hem daha kolay level kasabileceksiniz hem de bounty leveliniz ilerledikçe oyun içerisinde yeni kıyafetler, yeni yetenekler gibi bir çok şey açılmaya başlayacak.
Paranız arttıkça ve level kastıkça belirli bir levelde Bounty Wagon satın alabileceksiniz.
Bounty Wagon ile çok daha kolay bir şekilde suçluları alabilir ve götürebilirsiniz.
ayrıca rehber videoları çekmeye başladım onlara da göz atabilirsiniz.
KONU ÜZERİNDE HATA YAPTIYSAM KUSURA BAKMAYIN TÜM SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM.
Forum üzerinde hesabımı yeni oluşturdum ve uzun zamandır aklımda olan rehber konusunu açmaya karar verdim.
Hatam olursa kusura bakmayın.
bir takım bilgi falan fistan şeyler
Öncelikle oyuna yeni başlayanların en çok sorduğu ve merak ettiği şey "nasıl para kazanırım?" sorusudur.
Bounty Hunter mesleği bu soruya cevap niteliğindedir.
Öncelikle şunu unutmayın ki Bounty Hunter mesleği en çok para veren meslek değildir.
Eğer ki bütçeniz varsa oyuna başladığınızda 30 lira civarı para ödeyerek 25 altın almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bounty Hunter mesleğinin amacı ne?
Vahşi batının suçlularını yakalayarak şerif departmanına getirip başına konmuş ödül miktarını elde ettiğimiz ekşınlı mekşınlı bir iş.
Bounty Hunter nasıl açılır?
Öncelikle haritada bulunan herhangi bir Bounty Board gidin.
Ardından erişim sağlayın.
Burada gördüklerimiz herhangi bir altın ödemeden yapabileceğiniz Bountyler.
15 Altın ödeyerek normal lisans alabilirsiniz.
30 Altın ödeyerek ise prestijli lisans alabilirsiniz. (daha fazla şey kazandırıyor ayrıca bounty levelinizi daha fazla kasabiliyorsunuz tavsiyem bunu almanız)
Normal bountyler size çok para kazandırmazlar.
20-40 dolar arası kazandırırlar başlangıç için nerden baksan fena değil.
Bountyleri beklettiğiniz zaman size daha çok altın ve daha çok para kazandırır.
Bounty ölürse size çok çok az para verir yaptığınıza değmez.
Adamı almak için lasso kullanmanız gerekiyor.
Bounty Hunter rolünü açtıktan sonra hem daha kolay level kasabileceksiniz hem de bounty leveliniz ilerledikçe oyun içerisinde yeni kıyafetler, yeni yetenekler gibi bir çok şey açılmaya başlayacak.
Paranız arttıkça ve level kastıkça belirli bir levelde Bounty Wagon satın alabileceksiniz.
Bounty Wagon ile çok daha kolay bir şekilde suçluları alabilir ve götürebilirsiniz.
ayrıca rehber videoları çekmeye başladım onlara da göz atabilirsiniz.
KONU ÜZERİNDE HATA YAPTIYSAM KUSURA BAKMAYIN TÜM SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: