alkrnz Picopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 89 5 Haziran 2023 #1 Red Dead Online'da ara sıra Unknown Error: FFFFFFFF hatası alıyorum. Bu sorun neden olur ve nasıl düzeltebilirim?
Red Dead Online'da ara sıra Unknown Error: FFFFFFFF hatası alıyorum. Bu sorun neden olur ve nasıl düzeltebilirim?
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 5 Haziran 2023 #2 Görsel ayarlardan DirectX uygulayınız. Yine de hata vermeye devam edebilir. Artı 0 Eksi
KS KS alkrnz Picopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 89 5 Haziran 2023 #3 knowledgeworker dedi: Görsel ayarlardan DirectX uygulayınız. Yine de hata vermeye devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum Artı 0 Eksi
knowledgeworker dedi: Görsel ayarlardan DirectX uygulayınız. Yine de hata vermeye devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 Bende de bu aralar sık yaşıyorum kalabalık bir alana gittiğimde oyun bu hatayı veriyor sırf bu yüzden dün oyunu sildim. Artı 0 Eksi
Bende de bu aralar sık yaşıyorum kalabalık bir alana gittiğimde oyun bu hatayı veriyor sırf bu yüzden dün oyunu sildim.