Red Dead Online'da bana kriz geçirten türkler

Tamam bir defa öldürdün anladık, ikiyi üçü de anladık da her dakika hem öldürüyorlar hem de aileme sövüyorlar. Sanal ortam bile olsa insan rahatsız oluyor ister istemez.
Anlaşılan pek online oyun deneyiminiz yok, genelde bu tür oyunlarda bu tarz olaylarla karşılaşmak çok normal geliyor artık bana. Kendimi oldukça dirençli hissediyorum.

Oyunculari susturma secenegi yok mu? Keske arkadasinla girseydin.
Bir arkadaşla girdim ama o da durduk yere Saint Denis'te birisine kement attı. Sonra adamı atıyla çekmeye başladı, derken elektrik direğine tosladı ve atıyla birlikte yere kapaklandı. Kementten kurtulan adam onu öldürdü, hiçbir şey yapmayan beni de uçurdu. Yalnız daha iyi oluyor.

Bu akşam arkadaşlarla RDR Online başlamayı düşünüyorduk konu iyi denk geldi 😃. Bu arada oyun arkadaşlarla zevkli mi? Oynanır mı?
Bounty Hunter ile sarıyor onun dışında millete sataşmayacaksanız pek keyif alacağınızı sanmam. Tabii boş arazide birlikte at sürmek keyif verecekse.

RDR Online'deki oyuncular açıkçası gtadakilerden daha insaflı ve sakin. Hileciler bazen bezdirebiliyor ama normal oyuncularla başaçıkabiliyorsun. 2 toxic var diye oyun bırakılmaz bırakılsaydı kimse CS ya da Rust oynamazdı. Gayet güzel oyun.

Türkler Online oyun oynamasa olmaz mı kanserler çünkü iyisi yok bunlarin 1 kasa çürük elmadan temiz cikarda 2 tane bulursan şükür et 1 kasa elmadan demiyorum çürük elmadan diyorum hepsi cürük çünkü ne zaman oynasam kanserlik yapiyorlar kufur ediyorlar başka işlevleri olmuyor.

Hocam aslında RDO çok iyi bir online'a sahip ama maalesef böyle insanlar var diye (sadece Türkler değil herkes yapıyor) Online'ı çöp oldu oyunun.

Bir de Rockstar GTA6'ya uğraştığı için hilelerle de uğraşmadılar.

Türkler Online oyun oynamasa olmaz mı kanserler çünkü iyisi yok bunlarin 1 kasa çürük elmadan temiz cikarda 2 tane bulursan şükür et 1 kasa elmadan demiyorum çürük elmadan diyorum hepsi cürük çünkü ne zaman oynasam kanserlik yapiyorlar kufur ediyorlar başka işlevleri olmuyor.
Hari oyle. PUBG oynuyordum barak atanlarin gruplarina giriyordum. %99'u takima girer girmez yüksekten konusmaya basliyor. Kendisi sank bir seymis gibi ustten ustten konusuyor gevsekce sonrasinda kufur etmeye basliyor ve atiyor. Gevsek insanlardan nefret ediyorum. %1'i ise sadece polulerlik istiyor. Geri kalani ise gercekten adam gibi takim kurup oyun oynamak isteyen ise cok cok az.

RDR Online'deki oyuncular açıkçası gtadakilerden daha insaflı ve sakin. Hileciler bazen bezdirebiliyor ama normal oyuncularla başaçıkabiliyorsun. 2 toxic var diye oyun bırakılmaz bırakılsaydı kimse CS ya da Rust oynamazdı. Gayet güzel oyun.

CS dekiler fena değil hepsi kanser değil Allah'sız biri gelirse kötü çıkıyor hepsi oynayamıyolarda.

Türklere Rust(olmazlarsa dünya daha güzel olur) GTA Online(bazıları iyi geneli hileci kanser) PUBG(Mobile veya PC fark etmeksizin topu kendini bir şey sanar sosyal medyadan paylaşımlara bakabilirsiniz az çok anlarsınız) lethal Company(yeni çıktı ve ele geçirdik gibi oyunu ve hepsi kufur ediyor hakaret ediyor oyunu bozuyor sabotaj ediyor bir de başkalarına bakıyorum eğlenceli komik geçiyor 1 kere düzgün oynayabildim sonra oynayamadım)

Ark (lütfen bırakın bu oyunu oynamayın) Project Zomboid (arkadaş zorlu hayatta kalma oyununda ne istiyonuz adam inadıma evin önünda ses çıkartıyor ordu topluyor orduyla uğraşırken beni avlayıp lootumu alıyor bir de evin içine dolduruyor zombileri) evet anlattığım gibi tadını bıraktığımız bir oyun yok daha anlatmadigim ünlü ünsüz birçok oyun var.

Son düzenleme:
CS dekiler fena değil hepsi kanser değil Allah'sız biri gelirse kötü çıkıyor hepsi oynayamıyolarda.

Türklere Rust(olmazlarsa dünya daha güzel olur) GTA Online(bazıları iyi geneli hileci kanser) PUBG(Mobile veya PC fark etmeksizin topu kendini bir şey sanar sosyal medyadan paylaşımlara bakabilirsiniz az çok anlarsınız) lethal Company(yeni çıktı ve ele geçirdik gibi oyunu ve hepsi kufur ediyor hakaret ediyor oyunu bozuyor sabotaj ediyor bir de başkalarına bakıyorum eğlenceli komik geçiyor 1 kere düzgün oynayabildim sonra oynayamadım)

Ark (lütfen bırakın bu oyunu oynamayın) Project Zomboid (arkadaş zorlu hayatta kalma oyununda ne istiyonuz adam inadıma evin önünda ses çıkartıyor ordu topluyor orduyla uğraşırken beni avlayıp lootumu alıyor bir de evin içine dolduruyor zombileri) evet anlattığım gibi tadını bıraktığımız bir oyun yok daha anlatmadigim ünlü ünsüz birçok oyun var.

Kanka dediklerinin hepsine katılıyorum ama bu oyunların bazılarını tek başına ya da sadece arkadaşlarınla oynayabiliyorsun. O yüzden hileci var diye oyun bırakmak yerine hileciden nasıl kurtulurum gibi bir çözüm yoluna gitmek gerekiyor. Mesela GTA Online'de bugün bana dengesizin biri takıldı peşime patlayan mermiler falan fistan adam da ölmüyor. Tank da almış bir tane uğraşıyor benimle. Sadece kendimi savunmak için kullandığım hileyi açtım adamı önce haritanın tepesina ışınlayıp aracını sildim sonra binanın içine ışınladım (yükleme ekranı çıktı adamda, en kanser eden şey) adam beni rahat bıraktı mecburen. Bunun gibi yöntemler lazım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı