Red Dead Redemption 1, 29 Ekim'de çıktıktan sonra kırılır mı?

Olsun, 30 dolar'da bir şeydir. Hem bir oyun çıktığı gibi neden hemen oynanmak zorunda ki? Hani bu oyun çıktığı gibi hemen oynayana herhangi bir ayrıcalık, özellik sağlamıyorlar zaten.
İyi de olay oyun çıktığı gibi almamız değil, 30 Dolar kadar bütçemizin olmaması. Ben de dilerdim oyunlara bu kadar para ayırabilmeyi ama ekonomimiz sağolsun 30 Dolar 1k TL...

Denuvo gelirse geçmiş olsun. Unbound hala kırılamadı mesela. Artık oyunlar programlar Denuvo'ya da Denuvo sistemine geçiş sürecinde.

Zaten belli başlı oyunları firmalar bilerek kasıtlı kırılacak şekilde yapıyor. Bunların da oyunlara etkisi var yoksa geri zekalı değil. İstese 5000 yıl kıramazsın.
E piyasada Denuvoyu kıran 1-2 ekip olunca (isim vermeyeyim) hiçbir şeyi kıramazlar.

Buna katılmıyorum. RDR2 bilgisayara çıkışından 1 yıl sonra kırıldı. GTA 5'te öyle. Ama bu oyun farklı. Rockstar Remastered yapacak kadar uğraşmadıysa kırılması için bir önlem almayacaktır.

Yoo Gta 5 çabuk kırılmıştı. Öyle bir yıl sonra falan değil.

Denuvo gelirse geçmiş olsun. Unbound hala kırılamadı mesela. Artık oyunlar programlar Denuvo'ya da Denuvo sistemine geçiş sürecinde.

Zaten belli başlı oyunları firmalar bilerek kasıtlı kırılacak şekilde yapıyor. Bunların da oyunlara etkisi var yoksa geri zekalı değil. İstese 5000 yıl kıramazsın.
Tebrikler bir tane doğru cümlen yok.

Kırılmayan oyun yok zaten. Rockstar oyunları bazı oyunlara kıyasla daha geç kırılır.
Kırılmayan oyunlar var. Onun dışında Rockstar özel bir korsan koruma yazılımı kullanmıyor. Yani Rockstar oyunlarının daha geç korsana düşmesi vb. bir durum söz konusu değil.
Ha gidip Rockstar Games Launcher veya Social Club'ı örnek gösterecekseniz hiç göstermeyin. Onlar sunucuya iki yük binince çökecek kadar kötü DRM'ler(Steam, Epic, Ubisoft Connect, Rockstar Games Launcher gibi oyun satın alma ve oynama uygulamarı da DRM olarak sayılır ve kendi korsan koruma sistemleri vardır).

Kırılmayan oyunlar var. Onun dışında Rockstar özel bir korsan koruma yazılımı kullanmıyor. Yani Rockstar oyunlarının daha geç korsana düşmesi vb. bir durum söz konusu değil.
Ha gidip Rockstar Games Launcher veya Social Club'ı örnek gösterecekseniz hiç göstermeyin. Onlar sunucuya iki yük binince çökecek kadar kötü DRM'ler(Steam, Epic, Ubisoft Connect, Rockstar Games Launcher gibi oyun satın alma ve oynama uygulamarı da DRM olarak sayılır ve kendi korsan koruma sistemleri vardır).

Kırılmayan oyunlar Online bağlantı isteyen veya çok ilgi görmeyen oyunlar oluyor genellikle. RDR2 kırılması çok uzun sürmüştü. Az beklemedim zamanında. RDR1 de GTA Trilogy gibi ilk günden kırılacaktır. Ben tüm Rockstar oyunlarının öyle olmadığını söylüyorum. Mesela Sony oyunları çıktığı gün kırılır.

Kırılmayan oyunlar Online bağlantı isteyen veya çok ilgi görmeyen oyunlar oluyor genellikle. RDR2 kırılması çok uzun sürmüştü. Az beklemedim zamanında. RDR1 de GTA Trilogy gibi ilk günden kırılacaktır. Ben tüm Rockstar oyunlarının öyle olmadığını söylüyorum. Mesela Sony oyunları çıktığı gün kırılır.
Sony oyunları kötü bir örnek. O oyunlarda korsan koruma yazılımı bulunmuyor.

Cod 2019 kırılmadı daha.

Yahu kırılsa ne olacak? konsoldaki rezalet halinin çok az çözünürlük artırılmış versiyonu daha ötesi yok. Aşırı sıkıcı ve bayıcı bir oyun. RDR 2 den sonra anca onun mekanikleri ve görselliği ile bir remake olsa oynanırdı onun harici remastered falan boş iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı