Neden 4K.
15 yıllık oyun dümdüz port etmişler, güzel gözükmesini istiyorsan 4K oynayacaksın. Madem oyunu yenilemeden 50 dolar istiyorlar o zaman 4K 60 FPS her kart çalıştırmalı.
69.99 dolar olacak.120 dolar olacak diye iddia ediliyor, bakalım.
Kesinlikle katılıyorum da. Normal yani burada ki olay zaten satılması. Bizim millette almış zaten. Satılacağını bildikleri için sadece 4K çözünürlük ekleyip port ediyorlar ve satılıyor.Açık konuşayım, hiç bir şekilde korsan desteklemem fakat bu oyunun direk kırılmasına içten içe sevindim. 50 dolarlık fiyat etiketiyle sunulan neredeyse 15 senelik oyun. Şaka gibi. Gta san andreas benzeri grafikler ve oynanış bomboş bir yapı, günümüzde oynanacak bir oyun değil, zamanının iyi oyunlarından elbetteki ama aynı oyunu ufak tıraşlarla 50 dolara günümüzde sürmek tamamen manasız ve enayi yerine koymaktan başka birşey değil. 50 dolara erzurum oyununu alırım sırf destek olsun diye ama bu oyunu 1 dolara almam. Ücretsiz versinler ona bile enerji harcamam.
Ben açıkcası Steam yorumlarına ve oyuncuların tutumlarına şaşırdım böyle devam ederlerse yarın 100 dolarada 200 dolarada oyun satmaya başlarlar. Herkes fiyat konusunda şikayetçi olsada oyunu satın almış oynamış sonra yorum yapmış. Günümüzde 3A yüksek bütçeli oyunlar bu fiyatlara çıkıyorken hiç bir traşlama yapmadan 15 senelik oyunu 50 dolara satmak neresinden baksanız tutarsız. Burda iş oyuncularda bitiyordu kimsenin satın almaması lazımdı.69.99 dolar olacak.
Türkiye fiyatının ön sipariş hariç 2700-3100 arası olacağını tahmin ediyorum. Ön sipariş baya bir erken olursa dolar kuru 35, 36 falan olabilir. 2500 TL gibi bir fiyata denk gelir diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum da. Normal yani burada ki olay zaten satılması. Bizim millette almış zaten. Satılacağını bildikleri için sadece 4K çözünürlük ekleyip port ediyorlar ve satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.