Red Dead Redemption 1 çıkış yaptı!

Oyun harika da çok pahalı.

GTX 1060 2K da sabit 60 FPS veremiyor. :D

Desktop Screenshot 2024.10.30 - 14.13.13.51.png

15 yıllık oyun dümdüz port etmişler, güzel gözükmesini istiyorsan 4K oynayacaksın. Madem oyunu yenilemeden 50 dolar istiyorlar o zaman 4K 60 FPS her kart çalıştırmalı.

Önerilen kısmına 2070 yazmış Rockstar. 1080p de 60 FPS zor verecek demek bu. Dokuları güncellemek bir kenara dursun, optimize bile etmemişler oyunu. 50 dolarlık keriz avı.

120 dolar olacak diye iddia ediliyor, bakalım.
69.99 dolar olacak.

Türkiye fiyatının ön sipariş hariç 2700-3100 arası olacağını tahmin ediyorum. Ön sipariş baya bir erken olursa dolar kuru 35, 36 falan olabilir. 2500 TL gibi bir fiyata denk gelir diye düşünüyorum.

Açık konuşayım, hiç bir şekilde korsan desteklemem fakat bu oyunun direk kırılmasına içten içe sevindim. 50 dolarlık fiyat etiketiyle sunulan neredeyse 15 senelik oyun. Şaka gibi. Gta san andreas benzeri grafikler ve oynanış bomboş bir yapı, günümüzde oynanacak bir oyun değil, zamanının iyi oyunlarından elbetteki ama aynı oyunu ufak tıraşlarla 50 dolara günümüzde sürmek tamamen manasız ve enayi yerine koymaktan başka birşey değil. 50 dolara erzurum oyununu alırım sırf destek olsun diye ama bu oyunu 1 dolara almam. Ücretsiz versinler ona bile enerji harcamam.
Kesinlikle katılıyorum da. Normal yani burada ki olay zaten satılması. Bizim millette almış zaten. Satılacağını bildikleri için sadece 4K çözünürlük ekleyip port ediyorlar ve satılıyor.

69.99 dolar olacak.

Türkiye fiyatının ön sipariş hariç 2700-3100 arası olacağını tahmin ediyorum. Ön sipariş baya bir erken olursa dolar kuru 35, 36 falan olabilir. 2500 TL gibi bir fiyata denk gelir diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum da. Normal yani burada ki olay zaten satılması. Bizim millette almış zaten. Satılacağını bildikleri için sadece 4K çözünürlük ekleyip port ediyorlar ve satılıyor.
Ben açıkcası Steam yorumlarına ve oyuncuların tutumlarına şaşırdım böyle devam ederlerse yarın 100 dolarada 200 dolarada oyun satmaya başlarlar. Herkes fiyat konusunda şikayetçi olsada oyunu satın almış oynamış sonra yorum yapmış. Günümüzde 3A yüksek bütçeli oyunlar bu fiyatlara çıkıyorken hiç bir traşlama yapmadan 15 senelik oyunu 50 dolara satmak neresinden baksanız tutarsız. Burda iş oyuncularda bitiyordu kimsenin satın almaması lazımdı.
Sürü psikolojinin verdiği düşünceden ötürü satılmadıysa hiç birşey bilmiyorum, günümüzde şu grafikte ve oynanışta bir oyun RDR2 bilinmese veya Rockstart bilinmese bağımsız bir firmadan çıksa topa tutulurdu. Hele ki 50 dolara çıkış yapsa 10 kişi alıp oynamazdı.

Hiçbir değişiklik yapmayıp sadece PC portu için 50 dolar istemeleri saçma. Fiyatı $20 olmalıydı.

Red Dead Redemption'ın PC'ye Rockstar Games'in hiçbir geliştirme yapmayarak piyasaya sunmuş olması ile grafiklerinin eskiliği net bir şekilde göze çarpıyor iken oyun doygunluğun %100 olarak artırılması ile halen yağ gibi akıyor.

Grand Theft Auto'nun üç başyapıtına yapılmış olan geliştirme çalışması gibi bir geliştirme çalışması da Red Dead Redemption için yapılacaktı fakat geliştirme çalışmasının Grove Street Games'ten gelmesinden ise modçulara bırakılmış olması şahsen daha iyi olmuş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı