Red Dead Redemption 1 çıkış yaptı!

Açık konuşayım, hiç bir şekilde korsan desteklemem fakat bu oyunun direk kırılmasına içten içe sevindim. 50 dolarlık fiyat etiketiyle sunulan neredeyse 15 senelik oyun. Şaka gibi. Gta san andreas benzeri grafikler ve oynanış bomboş bir yapı, günümüzde oynanacak bir oyun değil, zamanının iyi oyunlarından elbetteki ama aynı oyunu ufak tıraşlarla 50 dolara günümüzde sürmek tamamen manasız ve enayi yerine koymaktan başka birşey değil. 50 dolara erzurum oyununu alırım sırf destek olsun diye ama bu oyunu 1 dolara almam. Ücretsiz versinler ona bile enerji harcamam.
Bende korsana karşıyım ama 50 dolar nasıl bir para ya bende torrent tarafına bakacağım.

Çıkmasını çok beklediğim oyunlardandı lakin mevcut satış fiyatı ile bu 3 gündür dolapta duran makarnayı dolaptan çıkartıp ısıtmak olmuş. 10 $ daha fazla olsa halihazırda standart 2024 oyun fiyatı oluyor. Çok saçma bir rakam gerçekten... 14 senelik oyuna o fiyatı koymak ciddi yüzsüzlük... 1-2 yıl sabreder, indirime girdiğinde alırım...

Uygun fiyata düşmeden almak yok. Biraz inceledim. Genel olarak oyun sıkıntısız çalışıyor. Karlı bölümlerde göze batıyordu hala göze batıyor. En çok o bölgeler gözüme kötü gelirdi.

Uygun fiyata düşünce alıp oynamak istiyorum. PC de RDR1 güzel olur. Lakin fiyat kırmızı çizgi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı