Red Dead Redemption 1 ön siparişleri açıldı

Buna 50 doları verip de oynayana gerçekten gülerim.

RDR 2'ye bayıldım ve hikayenin devamını görmek istiyorum bu yüzden beklemeyeceğim PC portunu bayağıdır bekliyordum. Emulatör vs derdiyle uğraşmamak için bekledim ve geldi 50 doları verip geçeceğim. İstediğiniz kadar gülebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bari Midnight Club serisinide pc’ye getirseler. Sırf Rockstar diye alanlar olacaktır ama kesinlikle bu fiyata değmez.

İstediğiniz kadar gülebilirsiniz.
Gelmeyeceğiz, aksine üzüleceğiz. Çünkü sizin gibi bu oyuna 50 dolar verecek insan sayısı çok. Ve bu insanlar olduğu sürece Ubisoft bile bir oyun için 130 dolar istemeyi hak görecek.

Gelmeyeceğiz, aksine üzüleceğiz. Çünkü sizin gibi bu oyuna 50 dolar verecek insan sayısı çok. Ve bu insanlar olduğu sürece Ubisoft bile bir oyun için 130 dolar istemeyi hak görecek.

GTA Trilogy çöpü bile 10 milyon adet satabildiyse bu konuda çok da yapabilecek bir şey yok almak istiyorum ve konu bu kadar. Tepki olarak korsan bile indirsem ne değişecek zannediyorsunuz yine satar nasılsa değil mi? Beni bir koyun olarak varsaymayın GTA Trilogy'den nefret ediyorum ve satın almadım ama ben sadece RDR 1'i oynamak istiyorum ve orijinal olarak çıkar çıkmaz almak istiyorum hepsi bu. belkide almak istediğimi yazmamalıydım ama ben almasam bile. arka planda şu an 50 doları basıp ön sipariş veren bir sürü insan vardır nasılsa neyse.

Son düzenleme:
Ben genelleme yapmıştım hocam çok farklı düşünmüyoruz. İyi eğlenceler size .

Uzun yıllardır beklediğim bir oyundu... PS3'e çıktığı vakitlerde cam vitrine ekmek banan Kemal Sunal gibi izlerdim gameplaylerini... Sanırım bir ay boyunca ekmeğin arasına biber salçası sürüp yemeyi göze alıp alacağım oyunu... Bunun haricinde bizim ekonomimizin kötü olması bir yana, globalde de oyun fiyatları aldı başını gidiyor. Hadi gene yeni yapımlar için düşünüldüğünde yer yer mantıklı gelmesine karşın Read Dead Redemption örneğinde olduğu gibi, uzun yıllar önce çıkmış oyunların remake/remaster versiyonları bu derecede fahiş fiyatla piyasaya sunulmamalı. Bu bir açıdan da şunu göstermekte; firmalar artık üretkenliklerini kaybettiler. Her şey son derece hızlı bir şekilde tüketilip bitiriliyor. Geçmişin yani bana kalırsa oyunculuk zamanlarının altın çağları olan 1997-2012 arası dönemin oyunları remake/remaster edilerek piyasaya sürülüyor. Bunu son derece iyi yapanlar (Age of Mythology Retold, Diablo II Resurrected, Warcraft 3 Reforged vb.) olduğu gibi, kötü yapanlar da var. Bakalım Rockstar efendi 50 $ fiyat koymuş olmasına karşın nasıl bir şey başardı veya başaramadı göreceğiz... Başta alacağımı belirtmiş olmama rağmen bu tarz özellikle remake yapımlarda çıktıktan sonra bir ay kadar bekleyip ortamı koklayıp ona göre alma veya almama yönünde bir karar almanızı tavsiye ederim.

Ubisoft öyle bir şey yaparsa almazsın biter size göre para verilmez zaten ne düşünüyon ki kanka oyuna para harcamam diyen sizsinz ister 130 ister 50 yapsın seni ilgilendirmez ki zaten.

@Okan Er Oyun almadığımı kim söyledi?
Elin Amerikalısı bile laf yapıyor siz hala alttaki gibi takiliyorsunuz.

Bireysel değil genel konuştum zaten. Yoksa bireysel bir hareketle hiçbir halt olmayacagini ben de biliyorum. Bu yüzden zaten forumda birileri sürekli beni farklı şirketlerin haterı olarak tanımlıyor. Çünkü her şirkete ve o şirketin ürünlerine sorgusuz sualsiz yaklasana laf ediyorum.
Onun dışında siz de kendinizce haklısınız. 14 yılın ardından istediğin bir oyunun PC'ye gelmesi gerçekten büyük bir olay.

14 yıllık hiçbir geliştirme yapılmamış oyuna 50 dolar veriyorlar, sonrada oyun şirketleri neden böyle diyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…