Red Dead Redemption 1 ön siparişleri açıldı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl oynayacağım belli oldu.

Bunlar gibi insanlar olduğu sürece oyun şirketlerinin akıllanacağı yok.

Steam'de gerçekten böyle düşündüğü için yorum yapan insan sayısı az. Steam topluluğunda bu tiplere artık "Clown Farmers" deniyor. Çünkü tek amaçları ortaya olabilecek en saçma fikri atarak milletten Steam puanı kasmak oluyor.

Çünkü tek amaçları ortaya olabilecek en saçma fikri atarak milletten Steam puanı kasmak oluyor.

Öyleleri de var elbette, ama oyunu satın alıp da böyle saçmalayanlar da çok. Neymiş efendim, oyunu portlamaları gerekmiş de, olmayan çözünürlüğü ve ayarları eklemişler de falan filan.

Rockstar Games, şu oyunu 100 dolar yapsa hakkıdır. Bunlar gene savunurdu ve oyunun 60 dolar olmasını bekliyordum, 10 dolar insafa geldiler herhalde. :D
Batılı ülkeler hadi bir nebze neyse de direkt Türkiye vb. ekonomik problemi olan ülkelerdeki insanların "140 dolar olsa yine alırım." söylemleri bana daha saçma geliyor. Ki hani batılı ülkelerde oyunlar 70 dolar olunca millet bir ton laf etmişti.
Öyleleri de var elbette, ama oyunu satın alıp da böyle saçmalayanlar da çok. Neymiş efendim, oyunu portlamaları gerekmiş de, olmayan çözünürlüğü ve ayarları eklemişler de falan filan.
Umarım oyun çıktığında Steam'de anlık 100.000 oyuncu görmeyiz.

Türkiye zaten oyn fiyatları konusunda dikkate alınabilecek bir ülke değil fakat 14 yıl sonra çıkartılacak olan bir PC portu için 50 dolar istemek çok absürt bir fiyat. Birçok milyon dolar maliyeti olan güncel oyunlar o fiyat bandında oyun satmaya çalışıyorlar.

Rockstar Games zamanında yayınlayacak olup da yayınlamayı unutmuş olduğu PC portunu tozlu arşivinden çıkartmış gibi davranıyor. Herhangi bir grafik yükseltmesi mümkün değil. Tamamen soygunculuk.

14 senelik fosil oyuna 50 Dolar vermek de enayiliğin zirvesidir. Oyunu satın alıp oynayacaklar için söyleyeyim, oyun eski arkadaşlar. Mekaniği, grafikleri, bölüm ve görev tasarımları, açık dünyası ve diğer birçok yönden günümüze göre çok kötü. Modern oyunlardan sonra rezalet geliyor gerçekten. Eğer RDR 2'nin gazıyla alıp oynayacaksanız çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız, haberiniz olsun.

Batılı ülkeler hadi bir nebze neyse de direkt Türkiye vb. ekonomik problemi olan ülkelerdeki insanların "140 dolar olsa yine alırım." söylemleri bana daha saçma geliyor. Ki hani batılı ülkelerde oyunlar 70 dolar olunca millet bir ton laf etmişti.

Umarım oyun çıktığında Steam'de anlık 100.000 oyuncu görmeyiz.

Normal hocam bir şeyi sevince hoşuna gidince para vermek normal RDR 2 gibi oyun hak ediyor çünkü güzel abi herkesin fikri değişir benim fikrim bu yönde bazı insanlar vardır 2 lira bile harcamaz onlara cimri deriz zaten ve o insanlari hiç sevmem seveni de sorgularım 140 dolar olsa alırım diyenler sevdiği için diyordur yani paraya değer veren insandir zaten sen ona değer vermezsen boş kağıt olur 1930 almanyasında mesela adamlar soba yakıyordu parayla değeri yok TL'nin de değeri böyle de neyse bu bizim suçumuz değil.

@490836, önceden GeForce NOW kullandığım zamanlarda mecburen oyun satın alıyordum çünkü oyunlarımın orijinal olması gerekiyordu. Sonralardan GeForce NOW'dan bıkıp sistem dizmiştim ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan birisiydi. Mecburiyet dışında hikayeli oyun, kesinlikle satın alınmaz. Hikayeli oyuna $1 bile vermem. Oynamak istediğim oyun Online oyun ise ucuz olduğu platformdan tercih ederim. Türkiye gibi enflasyonu olan ülkelerde, temel alınması gerekenler yiyecek, içecek, gezi vb. tarzı şeyler olmalı. Oyunların kullanım hakkı için tonlarca para bayılmaya gerek yok. Zaten bu Launcher olaylarına iyice sinir oluyorum, oyunu satmak istesen tekrardan satamıyorsun çünkü kullanım hakkını veriyorlar sadece sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı