Red Dead Redemption 1 ön siparişleri açıldı

İlk attığım mesajım bir tık abartı olmuş onu bende fark ettim o yüzden kusuruma bakmayın. Yanlış anlaşılmak istemem yoksa tabii ki 2010 oyununun her ne olursa olsun 50 dolar etmeyeceğini biliyorum.

Bana giren çıkan yok. Emülatörle uğraşmak yerine direkt korsan oynayacağım o kadar. Kusura bakmayın ama ben oyun fiyatlarına çoktan bakmayı bıraktım. Korsandan başka çaremiz kalmadı çünkü.

50 dolar mı? Şaka yapıyor olmalılar.

14 yıllık hiçbir geliştirme yapılmamış oyuna 50 dolar veriyorlar, sonra da oyun şirketleri neden böyle diyorlar .

Hocam bu oyunları korsan oynamak bence farz. Biz para verirsek bunlara bunlar daha da üste çıkacak.

Hocam bu oyunları korsan oynamak bence farz. Biz para verirsek bunlara bunlar daha da üste çıkacak.
Hocam aynısını demek istemiyorum ama haklısınız. 14 yıl önce çıkartmayı unuttuğu oyunu 2024 yılında çıkartıp, üstüne hiç geliştirme koymadan 50 dolar istiyorlar. Redditte yurtdışında yaşayan insanlar bile full "I'll buy it for a dollar" yazmışlar .

14 yıllık hiçbir geliştirme yapılmamış oyuna 50 dolar veriyorlar, sonra da oyun şirketleri neden böyle diyorlar .

Eğer seversem veririm eğleniyorsam veririm sizin gibi para odaklı düşünen adamlar hayattan asla zevk almaz sanki sen vermeyince fiyatı düşecek kanka çok zeksiniz siz ya elin Amerikalı'sı tepki koysa hakkıdır senin ekonomin mi var tepki koycan ekonomin çöp abi ben fakirim mi diyeceksin adam istediği fiyatı koyar bazı firmalar gerek bile duymuyor Türkiye'ye fiyat ayarlamak için dolara da bu sebeple geçti sen almayınca fiyat düşecek kanzi firmalar batacak hemen fiyat indirimi yapacak sen almazsan alma kardeş oynamak isteyen alır ben alırsam ağlamam oynarım beğenmezsem iade ederim bu kadar basit yok gelişme olmamış oyuna o para mi verilir bilmem ne mi verilir sana ne la istediğimi alırım benim param ben hiçbir oyunu aldıktan sonra bu çok kötü bilmem ne param boşa gitti diye ağlamadım zorla aldırmıyorlar beğenmiyorsan alma boş çene yapma kardeşim milletin aldığından sana ne hem kendin almıyorsun millete eski oyuna para veriyor diyosun sana ne la? Ayrıca ben bu fiyatı hak ediyor diye bir cümle kurmadım.

Hayır bende 50 dolar olmasını savunmuyorum ama sen bu oyunu alınca veya almayınca fiyatı değişmez zaten adamlar bir fiyat koyuyor tak öyle kalıyor saçma benim tepkimle fiyatlar düzelmiyor zaten para vermek istemiyorsan almazsın olur biter gider crack indir yani verende verir adamin parası boldur kardeşim adam para verdi diye firmaya hizmet ediyor demek yanlış bir şey ben burada katılmıyorum sana mecbur kalananlar oluyor crack indirmemek için mesela.

Son düzenleme:
Sen nasıl istediğini alıyor kimse karışmıyorsa bende istediğimi yazarım karışamazsın. Fikrime katılmak zorunda değilsin, özgür bir insansın. Para senin paran al istediğini.

Birde oyun oynamaya senin gibi dün başlamadık biz, ps2'den ps4'e kadar oyun koleksiyonum vardı sattım. PC'den devam ediyorum, dijital hesaplarımda 900'e yakın oyun var, bunların 1/3'ü triple A oyunlar. Silent hill 2 remake'den tut kingdom Come 2'ye kadar çıkmış yada çıkmamış bütün oyunlar var.

Oyuna 50 dolar vermek hiç sıkıntı değil, üstüne hiçbirşey eklenmemiş 14 yıllık zamanı geçmiş oyuna bu parayı vermek sıkıntı ama. Bak Sony'e, adamlar until dawn oyununu PC'ye getirip birdaha satmak için remaster yaptılar, günümüz standartına uygun hale getirdiler oyunu ve istedikleri ücret 50 dolar.

Almayın. 50 dolara saygısızca fiyatlandırma yapılan bu 14 yıllık oyunu almayın.

PS3 dönemi bitirdim. Gayet de güzel ama şu olay saygısızlık.

Tüm dünya oyuncuları da fiyata tepkili. Sadece senin ülkenin ekonomisi ile alakalı değil. Saygısızlık. Piyasayı dünya oyuncuları belirler. Almaz tepki gösterirlerse firmalar seve seve bu tepkiyi görmek zorunda kalırlar.

Ben kimseye zorla alın demedim 50 doları hak ediyor da demedim alan alır dedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…