Steam Red Dead Redemption 2 15$

Gamepad ile çok güzel asıl klavye ile tadı çıkmıyor gamepad daha kullanılabilir geliyor bana tabii bir alışkanlık var bende sürekli gamepad sadece FPS oyunlarında mouse klavye tercihim.
Oto aim'in çok keskin olması sıkıntı. RDR1'de aynı sorundan müzdaripti. Hile açmış gibi direk hedefliyordu, kıstığınız zamanda hiç yokmuş gibi davranıyordu. Şahsen bende gamepad ile bitiririm çoğu oyunu ama RDR için mouse ile nişan alması daha zevkli. Genel olarak zaten gamepad ile nişan almak güzel değil.
Last of Us içinde mesela nişan desteği çok azdı, sanki hiç yokmuş gibi. Arttırdığınız zaman iş görür oluyordu.

Almak istiyorumda klavye-mouse ile oynanır mı acaba?

@yaboxo4824 komik olan ne?

Oynanış bakımından soruyordum evet. Teşekkür ederim.

Epic'te almıştım. Steam sürümünün herhangi bir artısı var mı? Bazı oyunlarda atölye desteği oluyor ama sanırım bunda yok.

Ben alacağım bugün grafik ayarları yüksek yeterli mi ekran kartını çok yorarmı 5060 Ti.

Zamanında 98TL'ye falan aldık orası ayrıda artık o zamanlarda değiliz hangi kaliteli oyun şu an ucuz? Ucuz olamaz çünkü 1 dolar bile 41 TL ediyor çok tartışmaya gerek yok dolar bu seviyelerde oldukça yapacak bir şey yok.

İyi fiyat 600 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…