Andy deufresne
Hectopat
Bir daha düşer mi o fiyata.
İmkansızdan daha Uzak.
Bir daha düşer mi o fiyata.
İmkansızdan daha uzak.
RDR2 Dünyanın en iyi oyunu diyoruz da oyun indirimden indirime giriyorRed Dead Redemption 2 Steam'de 600 TL'ye düştü. Almak isteyen olursa 8 Eylül'e kadar böyle.
Eki Görüntüle 2562629
RDR2 dünyanın en iyi oyunu diyoruz da oyun indirimden indirime giriyorgeçenlerde Xbox konsolları için 200 TL olduğunu bile gördüm.
2018 çıkışlı ve 2019 PC portlu bir oyun sonuçta. 6-7 senelik bir oyun. PS5'ten bile yaşlı olduğu için eski nesil bir oyun demekte yaşlı olmaz, doğal olarakta indirim oranı ve fiyatıda oyüzden daha uygun oluyor.RDR2 Dünyanın en iyi oyunu diyoruz da oyun indirimden indirime giriyorGeçenlerde xbox konsolları için 200 tl olduğunu bile gördüm
Fakat 2013 yılında çıkan Gta 5'in o kadar indirime girmemesi ayrı ironik2018 çıkışlı ve 2019 PC portlu bir oyun sonuçta. 6-7 senelik bir oyun. PS5'ten bile yaşlı olduğu için eski nesil bir oyun demekte yaşlı olmaz, doğal olarakta indirim oranı ve fiyatıda oyüzden daha uygun oluyor.
Oyuna ferrari mi koyacaklardı? oyun vahşi batı oyunu tabii ki at süreceksin. Nasıl bir mantık bu?Youtube'dan baktım şimdi iyi değil bence at sürüyoruz sanki hep.
Enchanced Edition olduğu için en düşük 15 dolar. Güncel oyun kafasıyla bakıyorlar.Fakat 2013 yılında çıkan Gta 5'in o kadar indirime girmemesi ayrı ironik
At yavaş olduğu gibi korkabiliyor ve ölebiliyor hocam, arabalar daha kullanışlı:Oyuna ferrari mi koyacaklardı? oyun vahşi batı oyunu tabii ki at süreceksin. Nasıl bir mantık bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.