Steam Red Dead Redemption 2 15$

Şu oyuna at sürme oyunu diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum oyunun ilk karlı bölümünden sonra oyun akmaya başlıyor zaten açık dünyada aranacak herşey var oyunda oynayıp görün sadece hikayesinden bahsetmiyorum bile oynayıp bitirdim, bitirdiğim oyunları tekrardan oynayıp bitirme alışkanlığım olsa listenin başına bu oyunu yazardım

Enchanced Edition olduğu için en düşük 15 dolar. Güncel oyun kafasıyla bakıyorlar.
Legacy versiyon en düşük 9 dolar görmüş. TL ile zaten 100TL altına sık sık düşüyordu.

At yavaş olduğu gibi korkabiliyor ve ölebiliyor hocam, arabalar daha kullanışlı:
Eki Görüntüle 2562756
Daha konforlu ve hızlı sonuçta. Şahsen tavsiye ederim Ferrari'yi, oyundaki en hızlı ulaşım yolu. Beyaz Arap atı ile favorim.
RDR'ye araba modu kurmak tamamen fantezi.

RDR2 2000 TL bile edebilecek bir oyun saatlerce oynayabileceğiniz yapay hissettirmeyen mükemmel bir oyun Online kısmı hariç bir de. Şahsi fikrim aynı şekilde Witcher 3 de öyle keşke GTA 6 yapılan yatırım RDR 3 yapılsaydı çok fena bir şey çıkardı ortaya GTA baydı artık.

RDR2 2000 TL bile edebilecek bir oyun saatlerce oynayabileceğiniz yapay hissettirmeyen mükemmel bir oyun Online kısmı hariç bir de. Şahsi fikrim aynı şekilde Witcher 3 de öyle keşke GTA 6 yapılan yatırım RDR 3 yapılsaydı çok fena bir şey çıkardı ortaya GTA baydı artık.

Witcher 3 50 TL PlayStation'da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı