Red Dead Redemption 2 155 TL alınır mı?

Juggernaut58

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm RDR2 Live Gold'la 155 TL geliyor bana alayim mi? Oyunun hikayesi nasıl sürdürüyor mu at sürme simülasyonu diyenler varda sıkılır mıyım? Çok hikaye oyunu geçmişim yok.

Selamünaleyküm RDR2 Live Gold'la 155 TL geliyor bana alayim mi? Oyunun hikayesi nasıl sürdürüyor mu at sürme simülasyonu diyenler varda sıkılır mıyım? Çok hikaye oyunu geçmişim yok.
At sürme simülatörü diyenlere aldanma, onlara göre ELDEN RING'te boss kesme simülasyonu. RDR2, piyasada oynayabileceğin en kaliteli 2-3 oyundan bir tanesi, fiyatı da uygunken yapıştır geç.

At sürme Simulator'ü diyenlere aldanma, onlara göre Elden Ring'te boss kesme simülasyonu. RDR2, piyasada oynayabileceğin en kaliteli 2-3 oyundan bir tanesi, fiyatı da uygunken yapıştır geç.

Elden Ring boss kesme simülasyonu şaka maka hocam cidden boss kesme simülasyonu 80 saatlik oynayışımda oyunun ana olayı boss kesmek keşif yanında.

Bence almalısın 2,3 gün önce 90 TL ye epic games ten aldım oyunu bitirmek istemiyorum at sürme zaten eğlenceli kısmı silah sıkma hissi çok iyi diğer oyunlar gibi çabucak bitirme gibi bir derdin yok keyfini çıkara çıkara oynuyorsun daha oyunu bitirmedim ama ilk oynayışlarıma göre çok güzel.

Emin ol onu diyenler ya oyunu oynamamıştır yada boşa artislik yapıyordur.Oyun eski zamanı anlattığı için bir yere giderken atla gidiyorsun mesela GTA da araba ile gidiyorsun rdr2 de at sürmek diğer oyunlarda araba sürmekten çok daha iyi.Barlara gidip sarhoş oluyorsun kavga ederken vurduğunu en derinden hissediyorsun oyunu kötüleyenleri kafana takma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı