Red Dead Redemption 2 240TL

apps.58752.68182501197884443.ac728a87-7bc1-4a0d-8bc6-0712072da93c.jpg

Almak isteyenler kaçırmasın bence. Ultimate Edition indirim bitince 450TL olacak tekrar.

240 TL nedir bende 100 TL ye düşer ise alırım dedim, bekleyemedim 43 TL ye aldım bir haftadır bir sıkıntı çıkmadı şimdilik oynuyorum arşivlik oyun film gibi.

Şaşırdık mı? Elbette hayır. 1000 tane Xbox kullanıcısı varsa, 1.000.000 tane PC kullanıcısı var. Firmaların satış stratejileri ve tüketiciye sevimli görünme çabaları...

PC'ye daha yeni geldi oyun, o yüzden normal. Bir de Rockstar'ın PC'yi pek sevmemesi gerçeği var tabii. 😁

Bir arkadaşım da ucuz bulmadı ve daha çok indirim olur dedi. O yüzden ben de bekleyeceğim.
Gene pahalı 😄
Ultimate Edition neler içeriyor peki?
ULTİMATE EDİTİON İÇERİĞİ
The Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition, Special Edition ile birlikte sunulan tüm Hikaye Modu içeriğinin yanı sıra çevrimiçi karakteriniz için Bonus Kıyafetler, Sıralama Bonusları, Ek Silahlar, Black Chestnut Thoroughbred Atı ve Survivor Camp Temasına ücretsiz erişim dahil olmak üzere çevrimiçi ek içerikler sunar.

Aldığınız kişi önemli 2 arkadaşımda bu siteden aldı kimsede sıkıntı çıkmadı şu ana kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı