Steam Red Dead Redemption 2, 626 TL!

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
RDR2, Steam'de %75 indirim alarak 2.503 TL -> 626 TL'ye düştü!
Teklifin geçerlilik süresi: 20 Ekim.

1759963008345.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Full artı full paketini 90TL'ye almıştım. Steam dolara dönmeden önce aldıgım son oyundu. Hala açıp oynamadım. 😅

Arkadaşa şu yönden hak veriyorum, oyunun temposu çok ağır. Karakter ağır hareket ediyor. Bence rockstar bunu bilerek ağır yapmamış, oyunda çok hesaplama olduğu için animasyonlar akıcı değil gibi geldi bana. Bilemiyorum tabi ama gerçekten de orjinal hali çok ağır. Modlarla tempo yükselirse anca öyle oynanır.
Kovboy temasını çok seven biri olarak söylüyorum bunu.

Arkadaşa şu yönden hak veriyorum, oyunun temposu çok ağır. Karakter ağır hareket ediyor. Bence Rockstar bunu bilerek ağır yapmamış, oyunda çok hesaplama olduğu için animasyonlar akıcı değil gibi geldi bana. Bilemiyorum tabii ama gerçekten de orijinal hali çok ağır. Modlarla tempo yükselirse anca öyle oynanır.

Tempo tamamen atmosfer ve gerçekçilik üzerine kurulu o tartışılır fizik yoğunlugundan dolayı akıcı gelmeyebiliyor ben bayağı oynadımda ilk oynadığımda bana da ağır gelmişti sonradan alışıyorsun çünkü.

Tempo tamamen atmosfer ve gerçekçilik üzerine kurulu o tartışılır fizik yoğunlugundan dolayı akıcı gelmeyebiliyor ben bayağı oynadımda ilk oynadığımda bana da ağır gelmişti sonradan alışıyorsun çünkü.
Açıkçası yeni nesil oyunların hepsi bana çok ağır geliyor ve keyif alamıyorum. Mesela FIFA 25 , bu oyun rdr2 nin futbol hali gibi bir şey. Sırf bu yüzden PS4 almaya karar verdim. Yeni oyunlar detaylı oldukları için çok ağır. Eski oyunlar çok daha iyi.

Açıkçası yeni nesil oyunların hepsi bana çok ağır geliyor ve keyif alamıyorum. Mesela FC 25, bu oyun RDR2'nin futbol hali gibi bir şey. Sırf bu yüzden PS4 almaya karar verdim. Yeni oyunlar detaylı oldukları için çok ağır. Eski oyunlar çok daha iyi.

Dediğim gibi oyunları daha gerçekçiye yakın yapmaya çalıstıkları için temposu ağır geliyor mesela Dying Light serisi örnek ilk oyunda karakter her yere uçarak kaçarak çıkıyordu bir şekilde hızlıydı yeni oyunlarda biraz daha gerçekçi olması için bunu azalttılar.

Bu oyunu zamanında 80 liraya almıştım hayatımda sadece bir oyun oynama hakkı olsa bunu rdr 2 de kullanirdim oyunda okadar detay varki(gercekten abartı değil oynayan anlar beni) sayamazsın zaten keşfede keşfede oyunu 400 saat falan gömdüm hikaye tarafı anlatılmaya bile gerek yok efsane vahşi batıyı sevdiğim için bu oyunu ekstra sevdim at sürme simülatörü demek gibi bir saçmalık olamazki ben at sürmesini seviyorum gayet zevkli hiçde ağır değil mod kurma gereği duymadım oyun zaten güzel daha ne isteyelim online tarafına biraz daha düşseler GTA online den iyi olurmuş (kendi görüşüm) yinede fazlaca görevler var ve birşeyler yapılabiliyor bu oyundan sonra diğer oyunlara bu oyunun aşağısından bakıyorum bu oyun sanat eseriyse diğerleri sadece oyun kapsamında ve bu oyundan sonra oyunlar eskisi gibi sarmamaya başladı sanki kendi finalini yapmışımda artık bırakmam gerekiyor gibi ama hala önümde çok oyun var. Alın oynatın işte hala oynamayan varsa biraz uzun oldu ama olsun destan bile yazılır efsaneye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı