Green man gaming TÜRKİYE'de YOK! Açmayın şu konuları artık.Green Man Gaming sitesinde, "Rockstar Social Club Key" şeklinde veriliyor.
Sitede "bölgenizde etkinleştirilebilir" şeklinde gözüküyor ama güvenilir mi? Eğer site sağlamsa ilk kez bu fiyata düşüyor.
Link: Red Dead Redemption2 - greenmangaming
Doğru bu vardı. Mafia 2 almaya çalışmıştım hata vermişti. Yine de denesin arkadaşlar.
Öyle yazdığına bakmayın, bu sitedeki fiyatlar her zaman uygun gözüküyor ama alamıyorsunuz. Daha önce forumda defalarca denendi. Hatta sırf bu siteden oyun alma yöntemlerini denemek için konu bile açılmıştı. Kimse alamadı. Buradan oyun almaya çalışmak boşa uğraşmak olur.Desteklenen ülkelerde özellikle "Türkiye" yazıyor ve bögenizde etkinleştirilebilir yazıyor.
Bir kaç yerde daha satış yapmadığını gördüm ama nasıl kesinleştirebiliriz?
Türkiye'ye satış yapmasa neden TL birimi ile satış yapsınlar ?GreenManGaming Türkiye'ye satış yapmıyor.
İndirim döneminde kesinlikle hiçbir oyun alınamadı, Discord serverinde Rebecca adlı bot gibi aynı yanıtları veren bir arkadaş 1 hafta ban verdi sinsi planlarını yüzlerine vurunca.
Bana yaptığı açıklama, sizin bölgenizde aktifleştirilebilir key demek satılabilir demek değildirE o zaman adama sorarlar aktifleştirilebilen ama satılamayan anahtarı ben napayım? Ben her gün sepetime tek tek ekleyip alabiliyor muyum diye denemek zorunda mıyım? Telefonla bizzat arayınca haklısınız kendim de bir oyuncu olarak sizi çok iyi anlıyorum demeler, işe gelince hiçbir eylem yok. TL kurunda satış yapıyorsun ama şu anda bölgenizde satış yapılamıyor demekten acizsin, 3 hafta güncelleyemedin siteyi. Ne tesadüfse parası bizim gibi değer kaybeden Arjantinli bir arkadaş da aynı dertten muzdarip. Yaz indiriminde bütün fiyatları eski kurdan hatalı yaptık, yayıncı firmalar satmayın diyince biz de siteyi bu bölgelere kilitleyerek kendimizce rezil bir çözüm bulduk demiyor da. Tesadüf bizim bu sorundan hemen önce Age Of 4 satışında skandala imza atmışlar. Yine hatalı fiyattan satış yaptırıp tek tek Steam hesaplarından oyunu kaldırtmışlar. Burayı okuyan arkadaşlar, bakın net söylüyorum Epic Games’e dua edersiniz gerçekten maceraya hiç gerek yok sakın bulaşmayın.
şöyle bir şey varmış hocam bir bakın![]()
Türkiye'ye satış yapmasa neden TL birimi ile satış yapsınlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.