sizoxgod
Picopat
Epic Games'ten oyun oynamaya hiç alışık değilim, orijinal olarak korsan oyun oynamış gibi hissediyorum.Ha Steam Ha Epic Games ne fark eder.
Epic Games'ten oyun oynamaya hiç alışık değilim, orijinal olarak korsan oyun oynamış gibi hissediyorum.Ha Steam Ha Epic Games ne fark eder.
O cashback olayı da bu senenin sonunda bitecekmiş galiba, umarım yenilerler.Papara ile satın alırsanız 88 liraya gelir. Güzel fiyat bence.
2 Yıldır tüm cashbackler sene sonu bitiyor, bence satın alım yapılması için yönlendiriyorlar insanları. İnşallah bu sene gerçekten bitmez tabiiO cashback olayı da bu senenin sonunda bitecekmiş galiba, umarım yenilerler.![]()
@Doyle Hocam neden gülücük attınız?
Aynen şimdi git ve tek kişilik bir akşam yemeğine 150-200 TL ver. 2010'da mı yaşıyorsun anlamadım.Çok sağ ol ama çok pahalıdır.
Daha ekim ayında kullanmaya başladım hocam Papara'yı. Pek bilmiyorum o yüzden.2 Yıldır tüm cashbackler sene sonu bitiyor, bence satın alım yapılması için yönlendiriyorlar insanları. İnşallah bu sene gerçekten bitmez tabii![]()
Param olsa veririm. Noddle yiyom hep yurtta ve cocopops yiyom.Aynen şimdi git ve tek kişilik bir akşam yemeğine 150-200 TL ver. 2010'da mı yaşıyorsun anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.