- Makaleler
 - 15

Para paradır zaten oyunu launcherdan oynamıyorsunuz ilk 1 dakikadan sonra launcher ile işiniz bitiyor.

Îşte cevapPara paradır zaten oyunu launcherdan oynamıyorsunuz ilk 1 dakikadan sonra launcher ile işiniz bitiyor.
Yaşınıza uygun değil diyip kapanıyor nasıl düzelteceğim.Rockstar Games'in geliştiriciliğini yaptığı açık dünya oyunu Red Dead Redemption 2, Humble Bundle Store'da 98 liraya inmiş. Oyun, Epic Games hesabınıza yükleniyor. Oyunu elde etmek için bir Epic Games hesabına ihtiyacınız var.
Sanırım en son 60 liralık Epic Games kuponla beraber RDR2 90 liraya alınabiliyordu, o zamandan beri en dip fiyatı görmüş durumda. Ayrıca o zamandan beri en az %60-70'lik bir enflasyon yaşadık. Yine de o fiyat bandında satın alınabiliyor.
Oyunu oynayacağınız platform sizin için çok önem arz etmiyorsa bunu değerlendirin derim. 100 lira belki de bazılarımız için bir öğün parası
Oyunu Humble Bundle üzerinden satın almak için tıklayın.
Başka bir tarayıcının gizli modunda açın siteyi. Çerezler olmayacağından yaş seçimini tekrar yaptırabilir site.Yaşınıza uygun değil diyip kapanıyor nasıl düzelteceğim.
Hocam hafif bir gecikme olabiliyormuş, en geç 15-20 dakikaya eklenir hesaba.Ne kadar sürede Epic Games hesabına eklenir acaba? Aldım bekliyorum.
Tamamdır hocam sağolasın, steam'den almıştım, iade edip buradan alıp, 50 TL kâr ile güne başladık. Gerçi RDR için her türlü değerHocam hafif bir gecikme olabiliyormuş, en geç 15-20 dakikaya eklenir hesaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.