Oyun Red Dead Redemption 2, 98₺

Ultimate sürümü 134 liraya düşmüş. Normal sürümle ikisi arasında kalsam da fiyat olarak dağlar kadar fark olmadığına karar verdim.
Steam kur güncellemesinden sonra anlık bir kararla Ultimate sürüm alıp sonra iade etmiştim. İyi ki etmişim 😄.

Oyunu alıp da Epic hesabına gelmeyenler Humble Bundle üzerinden kütüphaneye girip RDR'yi seçip altta ki Claim To Epic Games butonuna bassın, o şekilde Epic hesabına ekleniyormuş 😊

Ultimate sürümü 134 liraya düşmüş. Normal sürümle ikisi arasında kalsam da fiyat olarak dağlar kadar fark olmadığına karar verdim.
Steam kur güncellemesinden sonra anlık bir kararla Ultimate sürüm alıp sonra iade etmiştim. İyi ki etmişim 😄.
Hiç bir fark yok hocam ya ekstra masraf olur ultimate 😅

Ultimate Edition'da çoğunlukla online modda kullanılacak içerikler bulunduğu için konuda ayrıca belirtmedim. Online oyun için güzel şeyler var evet, sadece offline takılmayı düşünenler için gereksiz gibi.

Humble Bundle sitesinde oyun bu fiyatta fakat Epic kuponu maalesef. Ben Steam'den 1 hafta önce 115 TL'ye forumdan birinden almıştım ama Steam ile aradaki farkı göz önünde bulundurursak almak isteyen Epic deyip almamazlık etmemeli. Bence değer bir fiyat Epic'te bulunması dezavantajı olsa da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok forumda vakit geçiremiyorum, açıldıysa da bilmiyorum. Moderatörler ilgilenebilir öyle bir durum varsa.
Epicte olmasının pek bir dezavantajı yok hele de Rockstar oyunuysa çünkü kendi uygulamasından giriyorsun. Ubisoft oyunları için de bu geçerli.
İnsanlar genel de arayüzü sevmediği için bile tercih etmediği için Epic'i. Her türlü Steam'den almaktan iyidir aradaki fiyat farkını düşününce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı