2. defa sahipleniyorum. Birçok at denedim ancak hiçbiri Arap Atı kadar 4 nala koşamıyor. Biraz cılız ve korkak ama hız ve çeviklik konusunda daha iyisi yok.
Beyaz arap atını alayım diye 2 gün uğraştım aldım sonra görev için black water'a gittim orada aranmam varmış öldüm ve at gitti :/ başlarım böyle şansa yeni başladım oyuna şansa bak
Beyaz Arap atını alayım diye 2 gün uğraştım aldım sonra görev için Black Water'a gittim orada aranmam varmış öldüm ve at gitti :/ başlarım böyle şansa yeni başladım oyuna şansa bak
Hocam at nasıl gidiyor? 820 saatim var. ATI sevip üstünü temizle ve valentine kadar sür sonrasında zaten level 1 ilişki olacak sonrasında ölsen bile at gitmez. Bir de valentine götürüp ahırdan ana atın yaparsan hiç gitmez (at ölmezse) oyunu platin yapmış biriyim PS4 de daha yeniden başladım yan hesabımda ATI almam 5 dakika sürmedi tabii siz yeni başlamışsiniz fakat tekrar şansını dene derim.
Bir de bunun kızıl olanı var özellikleri aynı sanırım görüntüsü bana göre çok daha hoş ve beyaz olanı oyunun başında almadıysanız kızıl olanın yeri biraz daha yakın bir yerde. Beyazı oyunun başında aldınız aldınız, yoksa karlı kısmı geçtikten sonra bu atın lokasyonuna geri dönmek için yarım saat haritada deli dana gibi dolaşmanız gerekiyor.
Bir de bunun kızıl olanı var özellikleri aynı sanırım görüntüsü bana göre çok daha hoş ve beyaz olanı oyunun başında almadıysanız kızıl olanın yeri biraz daha yakın bir yerde. Beyazı oyunun başında aldınız aldınız, yoksa karlı kısmı geçtikten sonra bu atın lokasyonuna geri dönmek için yarım saat haritada deli dana gibi dolaşmanız gerekiyor.