Oyun ilk başlarda çok sardı sonra zaten Arthur'un ölümünün de spoilerını yedim sizce ne yapmalıyım oyuna girsem bile sıkılıyorum. Oyun iyi sonla bitsin diye onurumu yüksek tutuyorum ve daha da sıkıcı yapıyor.
Arthur öldükten sonra oyundaki onur seviyene dikkat etmene gerek yok. Arthur öldükten sonra onur seviyesi hikâyeye etki etmiyor. Onun dışında oynamaya devam etmeni öneririm, oyunu tamamen bitirmene 15 saat civarı kalmış.
Oyun ilk başlarda çok sardı sonra zaten Arthur'un ölümünün de spoilerını yedim sizce ne yapmalıyım oyuna girsem bile sıkılıyorum. Oyun iyi sonla bitsin diye onurumu yüksek tutuyorum ve daha da sıkıcı yapıyor.
Arthurun ölümü epik orası üzüyor biraz sonrasında 4 saat çiftlik Simulator oynuyorsun ondan sonrası daha da epik ben olsam arthur öldükten sonra %88 civarı save indirir sonunu görürüm.
Arthur öldükten sonra oyundaki onur seviyene dikkat etmene gerek yok. Arthur öldükten sonra onur seviyesi hikâyeye etki etmiyor. Onun dışında oynamaya devam etmeni öneririm, oyunu tamamen bitirmene 6 saat civarı kalmış.
Arthurun ölümü epik orası üzüyor biraz sonrasında 4 saat çiftlik Simulator oynuyorsun ondan sonrası daha da epik ben olsam arthur öldükten sonra %88 civarı save indirir sonunu görürüm.
Hocam spoiler var spoiler sıkıntı değil diyosanız okumaya devam edin. Eğer onurlu bir şekilde ölürseniz ölümünüz de onurlu oluyor yani bir nevi kötü sonda iyi son gibi ama onursuzsanız kötü sonda kötü son oluyor.
Oyun genelde sıkıcı ki zaten öyle çok keyifli aksiyonlu değil. Arthur gel planım var. Arthur gel planim var. Ben dutch'in arkadan iş çevireceğini hikayeyi hiç okumadan oyunun başında anladım zaten. Çete olayında başka ne hikaye yazabilirsin ki?