Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 Chapter 5 çok sıkıcı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyun genel olarak "ıyy" zaten. Sıkılman normal.
Oyun genelde sıkıcı ki zaten öyle çok keyifli aksiyonlu değil. Arthur gel planım var. Arthur gel planim var. Ben dutch'in arkadan iş çevireceğini hikayeyi hiç okumadan oyunun başında anladım zaten. Çete olayında başka ne hikaye yazabilirsin ki?
GoW çetesi toplanmış. Ayrıca Dutch arkadan iş çevirmiyor? Bari saldıracağınızda arkanıza güçlü bir argüman alın. Çok komiksiniz cidden :D

Ben Dutch'in arkadan iş çevireceğini hikâyeyi hiç okumadan oyunun başında anladım zaten. Çete olayında başka ne hikâye yazabilirsin ki?

Dutch'ın kötü olduğu zaten ilk oyundan beri bilinen bir şey :D Sanki Dutch'ın kötü olduğu gizliymiş de sen bulmuşsun gibi konuşuyorsun kahkaha attım :D Profesör ec.one Dutch'ın kötü olduğunu ortaya çıkarmış, vay be! Ayakta alkışlıyoruz.

İlk oyunu oynamadım direk rdr2 oynadım. İlk oyundan gelen gelecek hikayeyi de bilmem. Şu oyuna + yazabileceğiniz şey grafik ve fizik. Eğer ki bu oyunun hikayesi güzel diyen varsa sadece CS go valorant pubg gibi FPS oyunlar oynamıştır açık ve net. Herhangi birinizin eline kalem versem yaz desem çete ve aralarında geçen anlaşmazlıkları arkadan iş çevirmeleri felan aklı başında herkesin yazabileceğini düşünüyorum. Burda gereksiz şakalarla laf sokma yapmasın kimse. Yok prof ec.one felan. Ben şahsi fikrimi söylüyorum. Yok kahkaha attım felan bilmem birşey. Benim fikrim bu katılmayan da katılmıyorum desin kendi kendine online platform esprileri yapmasın.

İlk oyunu oynamadım direk RDR2 oynadım. İlk oyundan gelen gelecek hikayeyi de bilmem. Şu oyuna + yazabileceğiniz şey grafik ve fizik. Eğer ki bu oyunun hikayesi güzel diyen varsa sadece CS:GO Valorant PUBG gibi FPS oyunlar oynamıştır açık ve net. Herhangi birinizin eline kalem versem yaz desem çete ve aralarında geçen anlaşmazlıkları arkadan iş çevirmeleri falan aklı başında herkesin yazabileceğini düşünüyorum. Burada gereksiz şakalarla laf sokma yapmasın kimse. Yok prof ec. One falan. Ben şahsi fikrimi söylüyorum. Yok kahkaha attım falan bilmem bir şey. Benim fikrim bu katılmayan da katılmıyorum desin kendi kendine Online platform esprileri yapmasın.

Tamam.

GoW çetesi toplanmış. Ayrıca Dutch arkadan iş çevirmiyor? Bari saldıracağınızda arkanıza güçlü bir argüman alın. Çok komiksiniz cidden :D
GoW çetesiyle bir alakası yok. God of War her anlamda her anıyla heyecanlı bir oyundur. RDR 2 her anında heyecanlı bir oyun değildir. Sonuç açık.

Bir efsaneyle sadece açık dünyası ve fizikleri çok iyi olduğu için en iyisi olduğunu düşündüğünüz oyunu kıyaslıyorsunuz siz komiksiniz.

GoW çetesiyle bir alakası yok. God of War her anlamda her anıyla heyecanlı bir oyundur. RDR 2 her anında heyecanlı bir oyun değildir. Sonuç açık.

Evet sonuç açık, RDR 2 tüm eleştiri platformlarında God of War'dan yüksek puanlandı. God of War 23 milyon, RDR 2 46 milyon satış yaptı. Yani God of War ancak RDR 2'nin yarısı ediyor :D

Ekran Görüntüsü (9).png

Ekran Görüntüsü (10).png

Ekran Görüntüsü (11).png

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (13).png

Ekran Görüntüsü (14).png

Güzel kardeşim Rockstar Games senin mi yada akrabalarının felan mı? Bu kadar savunmaya başka türlü geçmen pek olası durmuyor.

Eklediğim ekran görüntüleri ortada. Bu oyun kötü bir oyun olsa 46 milyon insan para verip alır mı? Bütün oyun eleştirme platformlarından tam puan alır mı? Puan ortalaması 97 olur mu? Nereyse tüm oyun basını bu oyuna tam puan verdi, sen bu işi oyun basınından daha mı iyi biliyorsun? :D Oyunu beğenmemiş olabilirsin ancak bu oyunu kötü yapmaz. Sen oynamasını bilmiyorsun ya da oyunu anlayamıyorsun demek ki.

Son düzenleme:
Evet sonuç açık, RDR 2 tüm eleştiri platformlarında God of War'dan yüksek puanlandı. God of War 23 milyon, RDR 2 46 milyon satış yaptı. Yani God of War ancak RDR 2'nin yarısı ediyor :D

Eki Görüntüle 1602526
Eki Görüntüle 1602527
Eki Görüntüle 1602528
Eki Görüntüle 1602529
Eki Görüntüle 1602530
Eki Görüntüle 1602532

Eklediğim ekran görüntüleri ortada. Bu oyun kötü bir oyun olsa 46 milyon insan para verip alır mı? Bütün oyun eleştirme platformlarından tam puan alır mı? Puan ortalaması 97 olur mu? Nereyse tüm oyun basını bu oyuna tam puan verdi, sen bu işi oyun basınından daha mı iyi biliyorsun? :D Oyunu beğenmemiş olabilirsin ancak bu oyunu kötü yapmaz. Sen oynamasını bilmiyorsun ya da oyunu anlayamıyorsun demek ki.
RDR 1 çıktığında God of War 2005 yılından beri Playstation'a çıkan ve zaten oyun tarihinin en efsane oyun serilerinden biriydi. RDR 1'de 2. Oyunu kadar ses getirmemişti. RDR 2 ile Red Dead Redemption serisi yeni keşfedildi denebilir. Açık dünya, özgürlük ve fizik olarak oyun tarihinde önceden görülmemiş bir gelişmişlik sunduğu için oyun dünyasında bi Gta 3 bi San andreas bi Gta 5 gibi devrim yarattığı için bu kadar çok satıldı. Gta 5'in aynısının benzerini az geliştirerek şu anda başka bir firma yapsa 9 senede Gta 5 kadar çok satılır mı? Satılmaz. + Açık dünya dünyada çok daha büyük bir oyuncu kitlesine hitap eder bu nedenle çok çeşitli ve daha öncekilere göre eşşiz bir açık dünya oyunu yapılırsa zaten oyun tarihinde çığır açar. Bu onu God of War'dan daha efsane yapmaz ki Rdr 2 hikayesini çok beğenmeyen insan var. Hikaye bakımından God of War çok üstte aksiyon bakımından çok üstte hareketlilik bakımından çok üstte bir oyun ancak daha sınırlı bir oyun. Son olarak o kadar satılmasına rağmen yılın oyununun God of War seçilmesini göz artı ediyorsun :) God of War'ın daha kısıtlı bir kriterde ve uzun yıllardır bilinen bir oyun olmasına, yeni bir oynanışa ve kamera açısına geçirilip herkese hitap etmemesine rağmen Rdr 2 gibi bir oyunu eleyip ödül alması bile onu devirmesine yeterli. Ayrıca oyuna ben kötü demiyorum kimse o yılın 2. Si seçilen hatta 1. Sinden daha çok satılan oyuna kötü diyemez zaten.

Son olarak o kadar satılmasına rağmen yılın oyununun God of War seçilmesini göz ardı ediyorsun :)

Elden Ring de GoW karşısında yılın oyunu seçildi, o zaman sana göre Elden Ring de GoW'dan daha iyi :D RDR 2 ile GoW'un aldığı puanları ve satış sayılarını ekledim, sonuç ortada. God of War'u da oynamış ve çok beğenmiş biriyim hatta oyun hakkında bu forumda bir inceleme yaptım ve 91 puan verdim, ancak gerçekler bu. GoW daha RDR 2'nin yarısı kadar satış yapamıyor, her platformda RDR 2'den daha düşük puan alıyor. Gerisi boş laf.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı