Red Dead Redemption 2, Çift Blu-Ray Olarak Satılacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Red Dead Redemption 2, Çift Blu-Ray Olarak Satılacak
Red Dead Redemption 2’nin konsolların sabit disklerinde kaplayacağı alanın bir hayli büyük olacağı açıklandı. Rockstar’ın beklenen oyunu Red Dead Redemption 2’nin çıkışına çok az bir süre kaldı. 26 Ekim’de piyasaya çıkacak olan oyun, şimdilik yalnızca Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri tarafından oynanabilecek. Rockstar da oyunun teknik tarafıyla ilgili bazı bilgiler paylaştı. Bugün içinde ön […]

Devamı: Red Dead Redemption 2, Çift Blu-Ray Olarak Satılacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

GTA Social club sürümünü satın almıştım. Umarım GTA V launcher indirme sorunları ve kullanıcı hesabından kaynaklı yaşanan sorunlar olmaz. GTA V bu sorunlar halen yaşanıyor.
Neden bu adamlar Uplay, Origin, Steam gibi kendi oyun satış ve indirme platformlarını yapmıyorlar anlamıyorum.

GTA Social club sürümünü satın almıştım. Umarım GTA V launcher indirme sorunları ve kullanıcı hesabından kaynaklı yaşanan sorunlar olmaz. GTA V bu sorunlar halen yaşanıyor.
Neden bu adamlar Uplay, Origin, Steam gibi kendi oyun satış ve indirme platformlarını yapmıyorlar anlamıyorum.
Oyun PC'ye çıktı da benim mi haberim yok?

Bilgisayara çıkacak. Ama ilk olarak konsollara çıkacak. Belki uzun süre bekletmeden Rockstar Games bizi şaşırtabilir.
Çünkü GTA V PC tarafında kazandıkları parayı RDR 2 Online kısmından da bekliyorlar.
Ben sadece PC sürümünde Steam dışında kendi satacakları sürüm için umarım bu sorunlar olmaz diye ümit ediyorum.

Bilgisayara çıkacak. Ama ilk olarak konsollara çıkacak. Belki uzun süre bekletmeden Rockstar Games bizi şaşırtabilir.
Çünkü GTA V PC tarafında kazandıkları parayı RDR 2 Online kısmından da bekliyorlar.
Ben sadece PC sürümünde Steam dışında kendi satacakları sürüm için umarım bu sorunlar olmaz diye ümit ediyorum.
Resmi bir açıklama görmeden PC'ye çıkacak demem.

Rockstar sadece konsolla yetinen firmalardan çok daha fazla para kazandı. Maalesef konsolda oyun satışı iyi olsa da ek içerik konusunda bilgisayar kullanıcıların eline su dökemiyorlar.
Red Dead Redemption 2 PC'ye de mi geliyor!?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı