Red Dead Redemption 2 DLSS Yaması İçin Geri Sayım

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.506
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Red Dead Redemption 2 DLSS

Rockstar Games tarafından Red Dead Redemption 2 DLSS yaması için tarih verildi. Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 DLSS yamasının 13 Temmuz tarihinde oyunculara sunulacağını duyurdu. Red Dead Online için gelecek Blood Money adlı büyük güncelleme yen, görevleri de beraberinde getirecek. Ekibe göre hem Red Dead Redemption 2 hem de Red Dead Online, DLSS’yi destekleyerek […]

Devamı: Red Dead Redemption 2 DLSS Yaması İçin Geri Sayım
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
GTX 1050'ye faydası olmaz değil mi?
Onun için AMD'nin DLSS'i aktif edilmeli. Lakin güncel veriler ışığında Rockstar'ın AMD odaklı bu teknolojiye destek sunacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

 
FSR nasıl daha yavaş yaygınlaşıyor aklım almıyor. Oyuna eklenmesi en fazla 1 gününü alıyor. Herhalde hiç bir AAA oyu a getiremeyecek AMD.
 
@Uchiha Shisui Ben de bunu söylemek istedim. AMD işbirliği yapmıyor ve açık kaynak kodu veriyor. Büyük firmalar da kullabmayabiliyor. Nvidia gibi işbirliği tarzın da yapsa daha hızlı yayılır. Tüm herşeyi geliştiriciye bırakıyor.Ben böyle çok fazla AAA oyunda görüceğimi sanmıyorum. Üstelik RDR2 nin grafikleri harika olmasına karşın Aliasing problemleri varken.
RTX gelse keşke.
Bence ışıklandırmalar harika. Bence RT getirerek ayrı bir yüke sokmak saçma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı