Benim donma sorunum düzelmiştir arkadaşlar. Nasıl düzeldi bilmiyorum fakat yaptığım şeyleri söyleyim belki işine yarayan arkadaşlar olur. Öncelikle güncelleme gelmiş 2 gb kadar onu yaptım. Daha sonra bir videoda gördüm videodakileri uyguladım. Videoda şunlar vardı öncelikle oyun ayarlarından;
-VSync "Off" yaptım ve advanced ayarlarından ise Graphics API "DirectX 12" yaptım.
Daha sonra görev yöneticisini açtım ve şu ayarları yaptım;
-Görev yöneticisinde "Ayrıntılar" kısmından "rdr2.exe" ye sağ tık yapıp "Benzeşmeyi ayarla" ya tıkladım
-Bu kısmı ilk açanlarda "<Tüm İşlemciler>" işaretlidir. ( CPU 0, CPU 1, CPU 2, CPU 3 da dahil)
-İlk bu tiklerden sadece CPU 0 ve CPU 1 in tikini kaldırın ve oyunu biraz oynayın.
-Baktınız hala donmalar var veya azaldı o zaman tekrar "Tüm işlemciler" kısmını tikleyin ve bu sefer sadece CPU 2 ve CPU 3 ün tikini kaldırın CPU 0 ve CPU 1 de tik olsun sonra bir daha oyunu biraz oynayın.
Bende donma sorunu bu şekilde bitti. Tabi bu çözümden önce bu başlığın çözümünü denedim fakat bende işe yaramadı ama yorumlarda okuduğum kadarıyla çözüm işe yarayabiliyormuş. Ama hala donma sorununun hangisini çözdüğünden emin değilim güncellemede çözmüş olabilir bu yazdığım çözümde çözmüş olabilir. Denemenizde fayda var dostlar. Bu başlığı açan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşada çok teşekkür ederim. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde oynamaya başlar şu oyunu.