Arkadaşlar selam. RDR2 oyununda çok garip sorunlarla karşılaşıyorum. Oyun benim yaptığım ayarları kaydetmiyor, her yeniden başlattığımda sıfırlanıyor. Kendim settings.xml dosyasını silmeyi denedim, çözülmedi. Oyunu silip yükledim, düzelmedi. Ayarları settings.xml üzerinden kendim yapıp salt okunur olarak işaretlediğimde yine olmadı. Şimdi ise oyuna girdiğimde böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Kullanım değerleriyle birlikte görebilirsiniz, sizce neden böyle bir hata veriyor olabilir? Bu oyun gerçekten sınırlarını aşmaya başladı artık. İyi güzel oyun ama çok fazla sorun çıkartıyor.
Oradan da ayar var hocam. Radeon Software/Gaming sekmesine gelin ve oyunu bulun. Buradan üç nokta işaretine gelip seçenekleri görün. Global Ayarlar sekmesi olması gerekir. Buradan ayarlara bakabilirsiniz.
Hocam doğru diyorsunuz da ben kartın verdiği performansımdan memnunum zaten. Benim sorunum performansı arttırmak/azaltmak istemem değil ki. Yani zaten yeterince FPS alıyorum ama orta/düşük ayarlarda oynatıyor. Ben optimizasyonlu ayarlarda oynamak istiyorum, hem görüntü kalitesi yüksek olsun hemde istediğim FPS değerine ulaşayım yani. Yoksa umrumda değil ayarların ne olduğu. Zaten buradaki asıl konu ayarların kaydedilmiyor olması. Bence bu konu kilitlenebilir çünkü başlıktaki sorun çözüldü. Ayarların kaydedilememesi ile ilgili yeni bir konu açayım ben.