Red Dead Redemption 2 FPS değerleri

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi günler. Red Dead Redempiton 2'yi "balanced" ayarlarda oynuyorum. Detaylı incelediğimde bazıları Ultra, bazıları High ve bazıları Medium değerler. Ortalama 36-46 FPS alıyorum.

Sistemde tek kanal çalışan 8 GB 3000 MHZ Ram var. Etkisi nedir? FPS değerleri normal midir? Youtube'da ekran kartımla çekilmiş videolara bakıyorum ama kullanılan işlemci farklı ve Ram'ler 8x2 şeklinde genellikle. Videolarda 50-55 FPS arası değerler görüyorum.

Sistemim;

• AMD Ryzen 5 1600 (12NM)
• Kingston HyperX Fury 8GB 3000 MHZ (2933 MHZ çalışıyor net olarak)
• MSI GeForce GTX 1660SUPER Gaming X
• MSI B450M PRO M2 V2 anakart

Ryzen için çift kanal gerekli kalıbını bir kenara bırakalım. APU sistemlerden kalma kalıplaşmış bir şey o. Günümüzde artık giriş-orta seviye bir oyun bilgisayarında işlemci Intel veya AMD fark etmez, çift kanal RAM olmalı. @Ribozom 🙂

8 GB RAM'den daha pahalı bir oyunu sadece 8 GB RAM ile oynuyorsunuz. 🙂 Bu değerler normal. Sisteme bir 8'lik RAM daha almanızı tavsiye ederim. Sadece RDR değil, çoğu güncel oyunu akıcı ve yüksek FPS ile oynayabilmek için tek kanal 8 GB RAM yeterli değil artık.

RDR2.png

RDR2_2.png

RDR2_3.png

Bu ayarlarla 60 FPS altina cok ama cok nadir düstügüne denk geldim. Sistem özelliklerini soracak olursaniz; i7 4790K, 1070 Ti, 16 GB RAM.

Eki Görüntüle 498285

Eki Görüntüle 498286

Eki Görüntüle 498287

Bu ayarlarla 60 FPS altina cok ama cok nadir düstügüne denk geldim. Sistem özelliklerini soracak olursaniz; i7 4790K, 1070 Ti, 16 GB RAM.

1070Ti bile bu ayarlarda yer yer 60 FPS altına düşüyor ha? Well done Rockstar.
Baktığınız testlerdeki işlemci büyük ihtimalle Ryzen 5 3600'dür tekli çekirdeği Ryzen 5 1600'e göre daha fazla olduğu daha fazla FPS veriyor birde Ram'in etkisi var.

Yani. genel olarak oyun performansı benim işlemcimden iyi olan işlemciler. 3600, 9400F, 8400 gibi.
Ryzen için çift kanal gerekli kalıbını bir kenara bırakalım. APU sistemlerden kalma kalıplaşmış bir şey o. Günümüzde artık giriş-orta seviye bir oyun bilgisayarında işlemci Intel veya AMD fark etmez, çift kanal RAM olmalı. @Ribozom 🙂

8 GB RAM'den daha pahalı bir oyunu sadece 8 GB RAM ile oynuyorsunuz. 🙂 Bu değerler normal. Sisteme bir 8'lik RAM daha almanızı tavsiye ederim. Sadece RDR değil, çoğu güncel oyunu akıcı ve yüksek FPS ile oynayabilmek için tek kanal 8 GB RAM yeterli değil artık.

Kısa süre içinde takviye yapacağım. Beli doğrultamadık ki. :D
Bu linkteki ayarları uygulamanızı tavsiye ederim.

Akşam oyuna girince deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. :)

Oyunun performansı içler acısı olduğu gibi verdiği grafikte içler acısı. TAA açmak zorunda bırakılıyorsun ve rezalet grafikleri var. 40 FPS alıp çöp grafiklerle zar zor bitirip sildim. Çamur görüntüden karakterlerin yüzünü tanıyamadım.

1070Ti bile bu ayarlarda yer yer 60 FPS altına düşüyor ha? Well done Rockstar.

Yani. genel olarak oyun performansı benim işlemcimden iyi olan işlemciler. 3600, 9400F, 8400 gibi.

Kısa süre içinde takviye yapacağım. Beli doğrultamadık ki. :D
Yukardaki ayarlarda RX580 bile yakın hatta aynı fpsi alabilir 1070 ti ile. Nvidia kartlar patladı bu oyunda maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı