Red Dead Redemption 2 FPS değerleri

Ekran kartınıza 12nm 1600AF işlemcisi yeterlidir. Tek çekirdğei daha güçlü 3600-3500X-9400F gibi söylemler gereksizdir. O ekran kartı ile aynı FPS alınacaktır çünkü beslemede sorun yok. Bilmeden yorum yapılmasa burası ne güzel olacak.

RAM olarak kesinlikle dual channel yapmalısınız. Kasanız havadar ise stok soğutucu ile en azından all core 4GHz yaparsanız tadından yenmez.

Ne yazık ki, kasamın hava akışı pek iyi değil. Ekran kartı daima %99-98 kullanımda bunda sorun yok ama, diğer işlemcilerin oyunda daha iyi olduğu kesin. Videoları da var. Yani ekran kartını beslemesiyle bitmiyor iş ne yazık ki. Ram'ler konusunda da yakın zamanda aynı ürün kodlu Ram takıp dual-channel çalıştıracağım.

Oyunu satın alacaktım ancak hiçbir şekilde alınmayacağını anlayabiliyoruz. Grafikleri desen resmen 10 yıl önceki oyunlar gibi. Crysis 3 bile daha iyi bir grafiğe sahip. Cyberpunk 2077 gibi grafikte bir oyun dahi yapamayacak gibiler. GTA 6 bile heyecanlandırmamaya başladı, dünyanın en büyük oyun şirketlerinden birisin ve rezalet bir oyun yapıyorsun..

Oyunu satın alacaktım ancak hiçbir şekilde alınmayacağını anlayabiliyoruz. Grafikleri desen resmen 10 yıl önceki oyunlar gibi. Crysis 3 bile daha iyi bir grafiğe sahip. Cyberpunk 2077 gibi grafikte bir oyun dahi yapamayacak gibiler. GTA 6 bile heyecanlandırmamaya başladı, dünyanın en büyük oyun şirketlerinden birisin ve rezalet bir oyun yapıyorsun..

Grafiklerini beğendim hocam. Ama evet, GTA 5'in 2013'de, PC'ye 2015'de çıktığını düşündüğümüzde, arada dağlar kadar fark yok. Ambiyans ve çizimi güzel yapmışlar ama grafikler abartıldığı kadar değil. Ayrıca oyunun önerilen gereksinimlerine 1060 koyup, burada 1660S ile nasıl oynanabilir bir hale getiririm diye konu açtırıyorlar bize. Kötü iş çıkarmış Rockstar optimizasyon konusunda.

Grafiklerini beğendim hocam. Ama evet, GTA 5'in 2013'de, PC'ye 2015'de çıktığını düşündüğümüzde, arada dağlar kadar fark yok. Ambiyans ve çizimi güzel yapmışlar ama grafikler abartıldığı kadar değil. Ayrıca oyunun önerilen gereksinimlerine 1060 koyup, burada 1660S ile nasıl oynanabilir bir hale getiririm diye konu açtırıyorlar bize. Kötü iş çıkarmış Rockstar optimizasyon konusunda.
Onu bunu bilmem ancak günümüzde yetersiz bir grafiğe sahip. Sadece çizim yapılıp süs ile örtülmüş gibi. VEGA 56(BIOS ile 64 kullanıyorum) ekran kartına sahip olmama rağmen hiç deneyesim yok. Torrent bile indirmeye üşenirim o derece. Zaten görüldüğü kadarıyla benim ekran kartım bile yetersiz kalacaktır..

Onu bunu bilmem ancak günümüzde yetersiz bir grafiğe sahip. Sadece çizim yapılıp süs ile örtülmüş gibi. VEGA 56(BIOS ile 64 kullanıyorum) ekran kartına sahip olmama rağmen hiç deneyesim yok. Torrent bile indirmeye üşenirim o derece. Zaten görüldüğü kadarıyla benim ekran kartım bile yetersiz kalacaktır..

İstersen sana makul bir fiyata satayım hesabı içinde GTA 5'de var.

İstersen sana makul bir fiyata satayım hesabı içinde GTA 5'de var.
Hocam gel bir de bana sor o optimizasyon yüzünden hiç parayı bayılasım yok. Ancak düşünürsem yazarım :) Bu arada fiyat olarak ne düşünürsünüz?

Hocam gel bir de bana sor o optimizasyon yüzünden hiç parayı bayılasım yok. Ancak düşünürsem yazarım :) Bu arada fiyat olarak ne düşünürsünüz?

150'ye bırakırım. Oyunu VPN ile almıştım 3 ay oldu henüz bir ban riski yok yine de söyleyeyim.

GTA 5'den çok bir farkı yok ki grafiklerin. Ekran kartı 2060/2080 olanlara iyi bu oyun maalesef. Onlar res scale ve MSAA açabildikleri için grafikler elbette süper gelecek. Örnek birkaç SS, ayarlar ultra-high karışık 2-3 ayar medium onlar ise görüntüye neredeyse etki etmiyor ama FPS'yi bayağı düşürüyor örneğin; volumetrik sis.

RDR2_2019_11_14_19_28_54_713.png RDR2_2019_11_14_23_10_59_803.png RDR2_2019_11_21_22_40_18_041.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı