Rehber Red Dead Redemption 2 frame generation mod kurulumu

@Despott zaten doğru değil mi?

Burası doğru. Tekrar bilgisayardan Belgeler'e oradan rockstargames > Red Dead Redemption 2> settings kısmına girin. Sga. Win yazılı dosyaları silin. Bazen sildikten sonra tekrar gerigelebiliyor.

Hala açılmıyor.

Oyunun dosyalarına gir. Dlsstweaks.İni dosyasını kopyala masaüstüne at ve oyun dosyalarından sil ama yedekte bulunsun tekrar oraya ekleyeceksin birazdan. Sonra oyunu yönetici olarak başlat 5,7 saniye bekletmesi gerek. Oyun açıldığında hikayeye girmeden açılır açılmaz ayarlara gir DirectX12 aktif değilse aktif et. DLSS otomatiğe al. Kaydet hıkaye moduna gırmeden direk oyunu kapat. Demin masaüstüne attığın dlsstweak. İni dosyasını oyunun içine at. Dlsstweaksconfig dosyasına çift tıkla izinleri ver sonra geri çık. Oyunu yönetici olarak çalıştır. Biraz bekle (5-10saniye arası) bak bakalm olacak mı?

ben kurdum aynen dendiği gibi end tuşuna basıyorum ekran geliyor ama frame generation yok orda yardımcı olurmusunuz

Ben kurdum aynen dendiği gibi end tuşuna basıyorum ekran geliyor ama frame generation yok orada yardımcı olur musunuz?

DlssTweakConfig dosyasına tıklayıp açın izinleri verin. Sonra tekrar oyuna girin.

@Despott Rockstar Games oyunumun Epic'te olduğunu kontrol ederken başarısız oluyor. Muhtemelen oyun dosyalarını değiştirdik diye.
bir kaç kişi daha gördüm modu kurduktan sonra epic yüzünden oyuna giremiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…