Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

E yeni patch gelip FPS problemi çözülen var mı? Öyle bir optimizasyon yaması gelirse haber verebilir misiniz oyunu ozaman alacağım.

Öncelikle 2 K ve 4 K oyun deneyimi için en az 5 sene daha var. Malum GPU'ların performansını görüyoruz işte. RTX 2070'de 2XMSAA açıp ultrada oynayayım dersen kart iflas ediyor onca para dök karşılaştığın sonuç bu olsun. Böyle leş bir optimizasyon yapıp GTX 1060 önerilen GPU yazmaları da baya komik.

Deney mi yapacaksınız oyun mu oynayacaksınız anlamadım. Yıllardır aynı muhabbet. PC platformu zaten tam deneysel. Ne zaman hangi oyun hangi kartla ultra çalıştı PC'de? Hem de böyle yılın oyunu denen ürünler. Playstation mükemmel iyileştirme ile çalıştırıyor. PC'de bundan yakınmak anlamsız.

Sistem gereksinimleri gerçeği yansıtmıyor. Önerileni minimum'a koymalılardı. Nvidia 1080p için 2060 önerdiğinde inanamamıştım haklılarmış.

Yüzlerce farklı parçayı farklı şekillerde bir PC'de toplayıp her birine ayrı optimizasyon sağlamak zor. Konsolların donanım parçaları belli olduğu için sürekli test sürecinde ve hangi yerde ne oldu da dondu, kasıldı vs sorunu bırakmıyorlar. Yani bir oyunun PC üzerinden optimizasyonun iyi olması çok zor görünüyor. Özellikle farklı güç kaynakları bu durumda zor durumda kaldığı için diğer bileşenlerle beraber kendini de yakıyor. Teoride ben böyle düşünüyorum. Xbox One S hala 2 GB ekran kartıyla döktürüyor...

Oyunu kurduğum gibi oynamaya başladım. Ayarlara ya da FPS' ye bakmadım hiç. 3 saat gibi bir süre hiç takılma, donma gibi şeyler yaşamadım. Yazılanlardan sonra merak ettim hangi ayarlarda oynuyorum ve kaç FPS alıyorum kontrol edeceğim.

Sistem gereksinimleri gerçeği yansıtmıyor. Önerileni minimum'a koymalılardı. Nvidia 1080p için 2060 önerdiğinde inanamamıştım haklılarmış.
Bekleyelim bakalım biraderim. Nasıl bir güncelleme getirecekler göreceğiz onlar da durumun farkındalar.

Ben de 30 saat oynamışım hiçbir şekilde donma ve takılma yok. Tek sıkıntı bulanıklık, 1080p de TAA açınca oyun çamur gibi gözüküyor, 2k da oynayanlar bir sorun yaşamıyor genelde.

Ben de 30 saat oynamışım hiçbir şekilde donma ve takılma yok. Tek sıkıntı bulanıklık, 1080p de TAA açınca oyun çamur gibi gözüküyor, 2k da oynayanlar bir sorun yaşamıyor genelde.

Hatta ben oyunu 8 GB RAM ile oynadım. İmzada 16 GB yazdığına bakmayın. Daha gelmedi RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…