ReccepBaltasınHavarisi
Centipat
E yeni patch gelip FPS problemi çözülen var mı? Öyle bir optimizasyon yaması gelirse haber verebilir misiniz oyunu ozaman alacağım.
Öncelikle 2 K ve 4 K oyun deneyimi için en az 5 sene daha var. Malum GPU'ların performansını görüyoruz işte. RTX 2070'de 2XMSAA açıp ultrada oynayayım dersen kart iflas ediyor onca para dök karşılaştığın sonuç bu olsun. Böyle leş bir optimizasyon yapıp GTX 1060 önerilen GPU yazmaları da baya komik.
Bekleyelim bakalım biraderim. Nasıl bir güncelleme getirecekler göreceğiz onlar da durumun farkındalar.Sistem gereksinimleri gerçeği yansıtmıyor. Önerileni minimum'a koymalılardı. Nvidia 1080p için 2060 önerdiğinde inanamamıştım haklılarmış.
Oyunu kurduğum gibi oynamaya başladım. Ayarlara ya da FPS' ye bakmadım hiç. 3 saat gibi bir süre hiç takılma, donma gibi şeyler yaşamadım. Yazılanlardan sonra merak ettim hangi ayarlarda oynuyorum ve kaç FPS alıyorum kontrol edeceğim.
Ben de 30 saat oynamışım hiçbir şekilde donma ve takılma yok. Tek sıkıntı bulanıklık, 1080p de TAA açınca oyun çamur gibi gözüküyor, 2k da oynayanlar bir sorun yaşamıyor genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.