Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

Oyunu kurduğum gibi oynamaya başladım. Ayarlara ya da FPS' ye bakmadım hiç. 3 saat gibi bir süre hiç takılma, donma gibi şeyler yaşamadım. Yazılanlardan sonra merak ettim hangi ayarlarda oynuyorum ve kaç FPS alıyorum kontrol edeceğim.
Bekliyoruz.

Buradaki grafik ayar incelemeleri doğrultusunda kendime göre ayarlar yaptım, çoğu ayar ultra/high olmak üzere 45-55 FPS ile akıcı şekilde oynayabiliyorum. Görsel olarak oldukça iyi oldu, özellikle varsayılan ayar kullananlara tavsiye ederim.
evet ben de bunları uyguladım ve 70-80 fps arası alabiliyorum, fakat işlemcim yüzünden popülasyon olan bölgelere girince crash yiyorum

Peki Cyberpunk 2077 ne olucak :D?
Yapımcı CD Projekt Red'in bir önceki yapımı Witcher 3'e bakacak olursak ciddi performans problemleri ile çıkış yapmıştı. Bir ton patch aldı oyun. Ama sonunda düzeltilmişti bu problemler. Umarım korkulan tekrar olmaz.

Hiçbir firmaya güvenmeyin artık optmizasyon konusunda.
Aynen öyle Rockstar gibi oyuncuların güvenini kazanmış bir firma bile oyuncuları yanılgıya düşürüyorsa oyun yapımcılarına kesinlikle güvenmemek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı