- Makaleler
- 3
Ben 1080P de en fazla medium ayarlarda 60 FPS görürüm herhalde.2K ultra hayallerim battı mı yani![]()
Ben 1080P de en fazla medium ayarlarda 60 FPS görürüm herhalde.2K ultra hayallerim battı mı yani![]()
İşin kötü tarafı sistem gereksinimlerine bakılırsa tahmin ediyorum ki kimse beklemiyordu bunu. Test videosu izledim günümüzün Full HD medium kartı olan 1050Ti bile 720p de en düşük detaylarda stabil 30 FPS veremiyor. Bu yayınlanan sistem gereksinimleri resmen aldatmacaymış onu anladım.Önerilen sistem özelliklerine 1060 koyup 1070le 60fps veremiyor. Dolandırıldık. Şaka bir yana düzeltilir bu fpsler.
Ultra'da.Böyle bir şey düşünülemez bile ya. Şuna bak 1060 26FPS almış. Yani acilen düzeltmesi lazım Rockstar'ın
Başka bir forumda gördüm. RDR2'yi hem konsol hem de PC'de denemiş birisi. Ne kadar sahici bilemem ama PC'de düşük detaylarda bile konsoldan daha iyi göründüğünü söylüyor.Ya optimizasyon çöp ya da ultra ayarlar gerçekten konsoldan çok daha iyi. Medium ayarlar konsol grafiğinde 60+fps olucaksa normal olabilir aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.