Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 hakkında sorular

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lordmuhafız

Hectopat
Katılım
15 Mart 2022
Mesajlar
224
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi onurlu bir şekilde bitirmiş birisi olarak oyun hakkında bazı sorularım olacaktı. İşte sorularım:

1: İnternetten gördüğüm kadarıyla John ile Arthur'un mezarına gittiğimizde John duygusal şeyler söylüyormuş. Ama ben gittiğimde inceleye bastım ve John bir saygı duruşuna bile geçmedi. Daha sonra internette oyunu %99.8'e getirip (son görev Arthur'un mezarını incelemek olacak şekilde.) O şekilde inceleye basarsak John çok iyi şeyler söylüyormuş falan. Bu olay gerçek mi? Ve gerçekse öyle bir save dosyası bulabilir miyim? Yoksa kendim yapacağım bu görevleri.

2: Arthur'un öldüğü görevde ben oyunu onurlu bir şekilde bitirmiştim. Şu an oyunun onursuz sonunu da görmek için yeni bir kayıt açtım ve onu oynuyorum(oyunun onursuz sonu hakkında bilgi vermezseniz sevinirim sadece sorumu yanıtlayın yeter.). Şu an da chapter ikideyim ve onursuzum, o göreve geldiğimde onursuz sonu görmek için illa parayı mı seçmek gerekiyor? Yoksa onursuz olup John ile gitsem bile olur mu?

Şu anda aklıma başka soru gelmiyor. Gelirse tekrardan yazarım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı