Red Dead Redemption 2 Hantallık Sorunu

Algıladığım kadarıyla bu gecikme karakterin harekete geçmeden önce dönme hareketlerinden. Tabii biraz kontrolcü ile oyuniçi arasında da gecikme var. Ancak kendim de birazcık kurcaladım oyunu, karakter gerçekten gereksiz ve ağır hareketlerle dönüyor. Beta'da ya da testlerde bu sorunu fark etmemişler mi?

Spiderman ve Uncharted'taki dönme-yönelme hareketlerin hızıyla RDR II'deki dönme hızlarına bakın demek istediğimi anlarsınız.

2 Yıldan konsol kullanıyorum tüm arkadaşlarım bu sorundan şikayetçi. Senin hissetme sorunun var galiba. :D
15+ senedir konsol kullanıyorum, oyunu PS3'de çıkınca PS3'de, PS4'de çıkınca PS4'de oynadım. PC'de de hala oynamaktayım. Şimdiye kadar ilk defa da bu konuda şikayet eden seni gördüm.

kesinlikle aynı sorun GTA V'te de vardı. Güncellemeyle düzelttiler fakat çok büyük bir düzelme olmadı. Sizin hissetmemeniz alışmış olduğunuz için olabilir sanırım. Çünkü bir süre sonra alışıyor insan
Alışmış olamam çünkü PC'de de oyunu oynuyorum, belki dediğiniz gibi güncelleme ile düzeltilmiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı