Red Dead Redemption 2 için R9 390 yeterli mi?

Eren1046

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere sistem gereksinimleri açıklandı. Benim sorum şu: R9 390 ekran kartı ve i5 6500 işlemci ile kaç FPS alırım ultra ayarlarda tahmini? Ek olarak 8 GB RAM kullanıyorum, önerilen 12 GB RAM. Oyun çıktığında ultrada oynarsam herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çıktı da Ultra'da oynaman kaldı zaten :) Bekle bakalım bir çıksın önce.

RX 570 ile RX 580 arasi performansi var. Ultrada calistirmaz ama high ayarlarda rahatlikla calistiracaktir.

Hocam bence daha düşüktür RX 570 ve RX 580 arası olduğunu sanmıyorum. Çok sevdiğim bir abim de var aynısı R9 390.

Oyun çıktı da Ultra'da oynaman kaldı zaten :) Bekle bakalım bir çıksın önce.

Hocam bence daha düşüktür RX 570 ve RX 580 arası olduğunu sanmıyorum. Çok sevdiğim bir abim de var aynısı R9 390.
Sence olmayabilir ama testlere gore oyle. 😺 😺
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sence olmayabilir ama testlere gore oyle. 😺 😺
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz testleri pek kaile alan biri değilim 🙂 En güzel test kullanıcı testidir bunu da RX570-580 ve R9 390 kullanan biri ile yapmak daha iyi.

Bu tarz testleri pek kaile alan biri değilim 🙂 En güzel test kullanıcı testidir bunu da RX570-580 ve R9 390 kullanan biri ile yapmak daha iyi.
Bu durumda bir kartin performansini olcebilmek icin her insanin tum kartlardan temin edip kendisinin denemesi gerekmez mi? Soyledigin internetteki tum incelemeleri cope atin demek gibi oldu sanki. Burada yaptigimiz bilgi paylasimininda hicbir anlami kalmadi sayende. 😏

Bu durumda bir kartin performansini olcebilmek icin her insanin tum kartlardan temin edip kendisinin denemesi gerekmez mi? Soyledigin internetteki tum incelemeleri cope atin demek gibi oldu sanki. Burada yaptigimiz bilgi paylasimininda hicbir anlami kalmadi sayende. 😏

Hepsini çöpe atın diye bir şey demedim. Genelde bu tarz benchler sahte oluyor ben çoğuna inanmıyorum. Kullandığım ve aldığım kartların daha önce hep bu tarz sitelerden benchlerine baktım sürekli farklı farklı sonuçlar vardı ben de farklı sonuçlar aldım o günder beridir inanmıyorum. RX 570 ve 580 yapı olarak R9 390'dan daha iyi ve daha güncel performans olarak aynı olacaklarını sanmıyorum.

Hepsini çöpe atın diye bir şey demedim. Genelde bu tarz benchler sahte oluyor ben çoğuna inanmıyorum. Kullandığım ve aldığım kartların daha önce hep bu tarz sitelerden benchlerine baktım sürekli farklı farklı sonuçlar vardı ben de farklı sonuçlar aldım o günder beridir inanmıyorum. RX 570 ve 580 yapı olarak R9 390'dan daha iyi ve daha güncel performans olarak aynı olacaklarını sanmıyorum.
Tamam, oyle ise kullanicilarin kendi deneyim sonuclarini paylasan sitelerden bakalim.

Bu arada R9 390 Kullanan birisiyim ve abim de RX 570 var açık ara her oyun da R9 390 Alıyor ki abimin kullandığı işlemci Benim işlemcimin 3 katı daha performanslı bir işlemci. Ayrıca merak ettiğim diğer konu ultra da 12 GB Ram istiyor 8 Kullanırsam ram'e ya da pc'ye zarar verir mi ?

Son düzenleme:
Bu arada R9 390 Kullanan birisiyim ve abim de RX 570 var açık ara her oyun da R9 390 Alıyor ki abimin kullandığı işlemci Benim işlemcimin 3 katı daha performanslı bir işlemci. Ayrıca merak ettiğim diğer konu ultra da 12 GB Ram istiyor 8 Kullanırsam ram'e ya da pc'ye zarar verir mi ?
Sisteminde SSD yoksa yukleme sureleri uzun olur, sik sik da drop yersin RAM yetmedigi icin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı