Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, ama sanırım bu dosyada trojan vardı.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Kendim de kullanıyorum, virüs mirüs yok.
Ancak bu yamayı kurunca oyunun grafik ayarlarından Vulkan yerine DirectX12 seçin, yoksa Türkçe harfler kutucuk olarak görünüyor
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, bu dosyayı direk tarattığım zaman bir sıkıntı çıkmadı ama içindeki dosyaları tek tek tarattığım zaman sıkıntı virüsler çıktı dikkat etmeni öneririm.Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Dosyada virüs falan yok, bu kadar korkmanıza da gerek yok virüsten.Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, ama sanırım bu dosyada trojan vardı.
Böle dosyaları çalıştırmadan önce VirusTotalda taratmanı öneririm.
Belki yanlış hatırlıyorumdur isterseniz deneyebilirsiniz.
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, bu dosyayı direk tarattığım zaman bir sıkıntı çıkmadı ama içindeki dosyaları tek tek tarattığım zaman sıkıntı virüsler çıktı dikkat etmeni öneririm.
Sizin tercihinizdir saygı duyarım, ama trojen gördüğüm dosyada risk almam.Dosyada virüs falan yok, bu kadar korkmanıza da gerek yok virüsten.
False-possitive olayını hiç duydunuz mu? Dosyada virüs olmasa bile virüs gösterebilir Virustotal gibi sitelerde, bu çok normal. Bu kadar da paranoyak olmayın virüslere karşı. Zaten virüslü bir dosya olsa Technopat gibi büyük bir sitede paylaşmazlardı
Risk değil ki, lütfen "False-Possitive" nedir araştırır mısınız?Sizin tercihinizdir saygı duyarım, ama trojen gördüğüm dosyada risk almam.
Teşekkür ederim.
Bunu bilmiyordum, ve bu yüzden yamasız oynamak zorunda kalıyordum bilgi için teşekkür ederim. Bilgisayar için uzun süredir bir çaba içerisindeydim, ondan dolayı en ufak bi risk bile beni korkutuyordu, ondan dolayı ön yargıyla yaklaşmış olabilirim, kusura bakmayın.Risk değil ki, lütfen "False-Possitive" nedir araştırır mısınız?
Dosyada en ufak virüs bile yok. Olsaydı kendim kullanmazdım.
Bu şekilde asla istediğin gibi bir yama bulamayacaksın, o zaman git de yamasız oyna bu kadar korkuyorsan
False-Positive nedir?
False-Positive genel bir terimdir, ben bugün tehdit avcısı programlar için kullanılan anlamını anlatacağım. Bazı kullanıcılar testlerini yapıyor ve raporu bizimle paylaşıyor, False-Positive cevabını alınca bazen bunun ne anlama geldiğini bilmiyor. False-Positive; Anti-Virüs yazılımları 3...www.technopat.net
Merhaba, hayır kurmadım virüstotal sonuçları çok içime sinnmedi, ama bu konuda çok bilgili olmadığım için virüslü kurmayın veya virüssüz kurun diyemem, kusura bakmayın.@RYLes1 hocam kurdunuz mu Türkçe yama, kurduysanız memnun musun?